Cenk: Vuruşta endişelendim çünkü...

Dün Everton'ın Brighton'ı kendi sahasında 2-0 yendiği maçta takımının ikinci golünü atan Beşiktaş'ın eski yıldızı Cenk Tosun, gol anını kulüp televizyonuna verdiği demeçte anlattı.

Cenk: Vuruşta endişelendim çünkü...
Cenk: Vuruşta endişelendim çünkü...
GİRİŞ 11.03.2018 11:32 GÜNCELLEME 11.03.2018 21:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ocak ayı transfer döneminde Beşiktaş'tan rekor bir bonservis bedeliyle Everton'ın yolunu tutan Cenk Tosun, dün takımının Brighton'ı 2-0 yendiği maçta takımı adına ikinci golü kaydetmişti.

Everton formasıyla geçtiğimiz hafta da fileleri sarsan milli futbolcu, mücadelenin ardından kulübünün televizyon kanalına açıklamalarda bulundu.

 

 

"NEM YARDIM ETTİ!"

Geçtiğimiz hafta yeni kulübüyle ilk golünü atmasına karşın sahadan mağlubiyetle ayrılmaları nedeniyle hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Cenk, "Bu hafta daha iyiydi. Çünkü kazandık." ifadelerini kullandı.

Cenk gol anıyla ilgili olaraksa "Vuruştan sonra endişelendim çünkü top, üst direğe çarpmıştı. Neyse ki hava nemliydi ve bu sayede de top içeri girdi." yorumunu yaptı.

"ARTIK ALIŞTIM"

Tosun Paşa, kendini fiziksel olarak çok iyi hissettiğini söylerken "Artık İngiltere'ye alıştığımı düşünüyorum. Umuyorum ki bu performansımı sürdürüp gollerimi atmaya devam ederim." şeklinde konuştu.

Sahada kazanmayı hak eden bir oyun ortaya koyduklarını söyleyen milli futbolcu, "İlk yarı iyi oynadık ama gol üretemedik. Fakat ikinci yarı daha iyiydi ve iki golle galibyete ulaştık. 90 dakika boyunca Brighton'dan daha iyi oynadık." dedi. (Fanatik)

YORUMLAR 5
  • Ateş 6 yıl önce Şikayet Et
    İstikrar önemli. Gerisi gelmezse istikrar olmazsa Arda gibi şutlanırsın. 2000 yılından beri bir sürü futbolcu gitti yurtdışına. Hiçbiri bir şey olamadı. Küçük takımda ve ligde başarılı olmak kolaydır. Akıllanmıyorlar. Köylü, varoş kafalı futbolcular. Zeki olsalar okurlardı zaten. Her mesleği en iyi zekiler yapar. Günümüzde zekilerin hepsi üniversiteye gittiği için sporda kalite düştü. Büyük projeler, planlar, vizyonlar büyük beyinlerin ürünüdür.
    Cevapla
  • 5jk 6 yıl önce Şikayet Et
    Amanin cenk gol mü atmış:))
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ve bundan sonrakiler sana gelsin. ağla vardarsporlu :))
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bana Ne !
    Cevapla
  • Xxx 6 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapma o zaman çok gelişmiş
    Cevapla