Ada'da nefes kesen maç ManU'nun!

İngiltere Premier Lig'de haftanın maçında Manchester United ile Liverpool karşı karşıya geldi. Old Trafford'da oynanan maçı, ilk yarıda 2-0 üstünlüğü yakalayan ve ikinci yarıda savunma yapan Mourinho'nun öğrencileri 2-1'lik skorla kazandı.

Ada'da nefes kesen maç ManU'nun!
Ada'da nefes kesen maç ManU'nun!
GİRİŞ 10.03.2018 17:45 GÜNCELLEME 10.03.2018 17:48

Karşılaşmaya hızlı başlayan Manchester United, 14. ve 24. dakikalarda Rashford'un attığı gollerle 2-0 üstünlüğü erkenden yakaladı. İlk yarı Manchester United'ın kontrolünde geçerken, Liverpool 2. yarıda uyandı.

Klopp'un öğrencileri 66. dakikada Eric Bailly'nin kendi kalesine attığı golle farkı 1'e indirdi ve MANU kalesinde tehlikeler de yakaladı, ancak Jose Mourinho'nun meşhur 'kalenin önüne otobüs çekme' taktiği devreye girdi ve iyi defans yapan Manchester United, Liverpool'a beraberlik şansını vermedi.

 

 

Bu sonucun ardından Manchester United üst üste 3. maçını kazandı ve 65 puana yükselerek, 5 maç sonra yenilgiyle tanışan ve 60 puanda kalan 3. sıradaki Liverpool'un 5 puan önünde 2. sırada yer aldı.

Premier Lig'in 31. haftasında Manchester United evinde Swansea City'yi konuk edecekken, Liverpool ise evinde Watford'u konuk edecek.