17 günde hayatı değişti! Avrupa Cengiz'i konuşuyor

AS Roma'da Cengiz Ünder fırtınası devam ediyor. Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Shakhtar Donetsk filelerini sarsan Cengiz Ünder, İtalyan kulübünün adeta bir numaralı yıldızı haline geldi.

17 günde hayatı değişti! Avrupa Cengiz'i konuşuyor
17 günde hayatı değişti! Avrupa Cengiz'i konuşuyor
GİRİŞ 22.02.2018 11:11 GÜNCELLEME 22.02.2018 11:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Roma kulübü sosyal medya hesapları başta olmak üzere tüm resmi yayın organlarında Cengiz için özel paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. 

Shakhtar maçında Cengiz'in gol atmasıyla birlikte Twitter üzerinde hem İtalyanca hem de İngilizce hesaplardan resmi paylaşımlar ve sevinçler geldi.



İlk olarak Roma'nın İtalyanca hesabından, büyük harflerle, 'Cengiz Ünder, Yine O, Yine O' yazısı Türk bayrağı görüntüsüyle paylaşımı yapıldı. Ardından sarı-kırmızı renkte kalpler koyup Cengiz'in 4 kare halinde sevinç fotoğrafları aktarıldı.

Aynı hesap üzerinden gol anının fotoğrafı yayınlanarak, 'İşte öne geçiren gol' diyerek farklı bir paylaşım oldu. İlk yarının bitiş anonsu da Cengiz fotoğrafıyla yapıldı. 

Roma'nın İngilizce hesabında ise, 'Şampiyonlar Ligi'nde en genç gol atan Türk oyuncu', 'Deplasman golü kilidi açıldı' ve 'Cengiz'in 5. golü son 4 maçtaki' yazıları geçildi. Bunun yanında sevinç fotoğrafları gösterilerek, 'Cengiz durdurulamaz' denildi. 

Bu arada golden sonra asisti yapan Dzeko ile Naiggolan'ın sevinç yumağına katılıp 'Cengooooo' diye bağırması kameralara yansıdı. 

17 GÜNDE HAYATI DEĞİŞTİ

 Roma'da performansıyla tüm Avrupa'nın dikkatini çeken Cengiz Ünder, son 17 günde adeta bambaşka bir hikaye yazıyor. Yıldız oyuncu, son 4 maçta 5 gol 1 asistle, 6 gole direkt etki etti. 4 Şubat tarihinde Verona ile deplasmanda oynanan Serie A maçında ağları havalandıran milli futbolcumuz, hem Roma ile ilk gol sevincini yaşadı hem de büyük serisinin adımını resmen attı.

Daha sonra 11 Şubat'ta yine Serie A'da Benevento maçında 2 şık gol ve enfes 1 asistle yıldızını parlatan Cengiz, durmak bilmedi. 17 Şubat'ta bu defa Udinese deplasmanında sahneye çıkan 20 yaşındaki futbolcu, 2-0'lık galibiyette perdeyi açan isimdi. Son olarak Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında 21 Şubat tarihinde Shakhtar Donetsk deplasmanında boy gösteren Cengiz Ünder, kariyerinin ilk Devler Ligi golünü attı. 20 yaşındaki oyuncu, Şampiyonlar Ligi arenasında en genç gol atan isim olarak da tarihe geçti.

YORUMLAR 4
  • ottoman 6 yıl önce Şikayet Et
    bu çocuk avrupadaki en başarılı futbolcumuz olacak. çünkü ahlaki düzgün.
    Cevapla
  • Hsyn 6 yıl önce Şikayet Et
    O avrupa seferine çıkmış cengizhan dır
    Cevapla
  • Alpi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu işleri kardeşim.. Cengiz Han denen yaratık Türk kanı icse bile doymayacak bir Moğoldur...
    Cevapla
  • Abou 6 yıl önce Şikayet Et
    1 tane de penaltı yaptırdı onu da ben ekleyeyim :)
    Cevapla