İtalya Cengiz'i konuşuyor! Gururlandıran benzetme

Roma formasıyla çıktığı son 3 maçta 4 gol 1 asistle oynayan Cengiz Ünder İtalya basınında gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

GİRİŞ 19.02.2018 10:17 GÜNCELLEME 19.02.2018 11:09
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Sezon başında Başakşehir’den, 13.5 milyon Euro’ya Roma’nın yolunu tutan Cengiz Ünder, son haftalardaki çıkışıyla İtalya’da gündemden düşmüyor. 23. hafta mücadelesinde Hellas Verona karşısında attığı golle takımına 3 puanı getiren milli futbolcu, 24. haftada Benevento ağlarını 2 kez sarsıp, 1 de asist yaparken, önceki gün oynanan Udinese deplasmanında uzaktan attığı golle takımının 2-0’lık zaferine önderlik etti.

Cengiz’in bu artan grafiği Çizme’de manşetlere; Roma’nın efsane oyuncusu olan Francesco Totti üzerinden, ‘Yeni Totti’ olarak taşınırken, genç yıldız ile ilgili olarak Corriere dello Sport Gazetesi, “Ünder ışıldıyor” derken, Tuttosport, “Ne Ünder ama” başlığını attı. Başkent ekibinin teknik direktörü Eusebio Di Francesco da, “Cengiz, bu kulüp için akıllıca bir tercihti. Ancak saha içindeki tercihlerini geliştirmesi gerekiyor. En büyük gücü şutları, bu da onu durdurulması zor bir oyuncu yapıyor” ifadelerini kullandı.

 

TOTTI DE 17 İLE BAŞLAMIŞTI

Öte yandan İtalya basınından bazı kesimler Roma efsanesi Totti'nin de 20'li yaşlarının başında takımında şimdilerde Cengiz'in giydiği 17 numaralı formayı giydiğini hatırlatarak Cengiz'e verilen önemi vurguladı.

YORUMLAR 18
  • orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah maşallah
    Cevapla
  • Arıt'lı Orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah nazardan saklasın
    Cevapla
  • Yorummmm 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok ama çok çalış emekli olana kadar da Türkiye aklından bile geçmesin futbol anlamında
    Cevapla
  • Burak 6 yıl önce Şikayet Et
    İlk transfer oldugundada yazdım cengiz emre mor dan çok daha iyi.basarılı olur dıye cenkte başarılı olucaktır onada zaman gerekir onun gittigi lig zor çetin bir lig.basarılar cengiz yüzümüzü güldürmeye dewam et.
    Cevapla
  • Esma demir 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana seni izledikçe hem duygulanıyorum hemde gururlanıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle