Ronaldo Müslüman çocukları unutmadı!

"Save the Children"ın destekçisi olan Portekizli futbolcu Ronaldo, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tüm dünyanın dikkatini Rohingyalı çocuklara çekti.

Ronaldo Müslüman çocukları unutmadı!
Ronaldo Müslüman çocukları unutmadı!
GİRİŞ 15.02.2018 16:40 GÜNCELLEME 15.02.2018 16:40
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Real Madrid ve Portekiz Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, sosyal medya aracılığıyla Rohingyalı çocuklara destek içerikli fotoğraf paylaştı. 

"Save the Children" adlı sivil toplum kuruluşunun destekçisi olan Ronaldo, Rohingya Müslümanlarına karşı uygulanan şiddete dikkati çekmek amacıyla sosyal medya hesabında "Tüm çocukların kucaklandığı ve sevildiği bir dünya. Lütfen yardım edin." mesajına yer verdi.

Paylaşımında "Rohingya" ve "Refugee" etiketlerini kullanan Portekizli yıldız futbolcu, evinde 4 çocuğuyla çekildiği fotoğraf ile çocuğunu kucağında tutan Rohingyalı bir babanın fotoğrafını yayımladı.

Daha önce de "Save the Children" organizasyonuyla Suriyeli çocuklara destek veren Ronaldo, Suriye'deki aileler için yiyecek, giyecek ve tıbbi yardım malzemesi bağışında da bulunmuştu.

YORUMLAR 73
  • Erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne harika bir adamsın.
    Cevapla
  • Vatansever 45 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim müslüman futbolcularımızın ronhingya dan haberi bile yoktur.sana muhteşem bi kariyer sonucunda müslümanlık yakışır...
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olursa ne ala sanırım mükafatı çok büyük olur. O kadar şan şöhret paranın içinde suriyeli çocukları düşünebiliyorsa Allah inşallah müslümanlığı nasip eder.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    adam
    Cevapla
  • Türkey ÖZDEMİR 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam için lütfen herkes dua etsin. Allahım sen bu kişiyi islamla müşerref kıl. Aaaaaamiiiiinnnnn..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle