Şok sözler! "Cenk, kümede kaldığımızda oynayacak"

Sam Allardyce, Everton'ın Premier Lig'deki yerini güvene alıp, küme düşme hattından tamamen uzaklaşana kadar Cenk Tosun'u ilk 11 oynatmayacağını açıkladı.

Şok sözler! "Cenk, kümede kaldığımızda oynayacak"
Şok sözler! "Cenk, kümede kaldığımızda oynayacak"
GİRİŞ 12.02.2018 14:51 GÜNCELLEME 12.02.2018 15:05
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İngiliz basınına açıklamalarda bulunan Sam Allardyce, Cenk'in fiziğini geliştirip İngiltere seviyesine getirmesi gerektiğini söyledi. Sezon sonlarına doğru Cenk'i ilk 11 başlatmayı düşündüğünü söyleyen Allardyce, önceliklerinin 40 puana ulaşıp ligdeki güvenli bölgeye geçmek olduğunu belirtti.

"SAKATLIKLARDAN DOLAYI OYNATMADIM"

 

 

Crystal Palace maçında neden Cenk'i oyuna almadığı sorusuna Allardyce, "Nasıl oyuna alabilirdim? Sakatlıktan kaynaklı 2 değişiklik yapmak zorunda kaldım. Bir hücumcu daha alıp maçın 3-2'ye gelme riskini göze alamazdım." cevabını verdi.

"KÜMEDE KALDIĞIMIZDA CENK'İ OYNATIRIM"

Cenk Tosun'u bir süre ilk 11 başlatmayı düşünmediğini belirten Allardyce, "Cenk Tosun, Premier Lig'e uyum sağlamakta zorluk yaşıyor. Ocak'ta takıma dahil olan oyuncularda olan bir durum. Ligde sıkıntılı bir durumdayız. Ne zaman ligde güvenli sıralara yükseliriz, o zaman Cenk'i oyuna alıp neler yapabileceğini görebiliriz. Cenk'in gol atma konusunda yetenekleri açısından asla bir şüphem yok. Fakat bu golleri atabilecek kapasiteye gelmek, asıl zor olan bu.'' dedi.

Takımın kampa gireceğini belirten tecrübeli teknik adam, "Ama dediğim gibi bizim için ilk öncelik Premier Lig'deki yerimizi sağlama almamız. O gün geldiğinde onu sahaya süreceğiz. Bu hafta sonunda Orta Doğu'da sıcak bir iklimde kampa gireceğiz. Bu ara onun kendini geliştirmesi için önemli bir fırsat. Kendisini çok çok iyi hazırlaması gerekiyor. Çünkü yağmur altında çamura batmış bir şekilde maç yaparken çok işine yarayacak." diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUMLAR 26
  • Karakartal 6 yıl önce Şikayet Et
    senden degerli bir oyuncuyu oynatmiyosun.
    Cevapla
  • kazanan kim 6 yıl önce Şikayet Et
    bu işten sadece bjk kazandı
    Cevapla
  • spesifik 6 yıl önce Şikayet Et
    sam cenk in premier legue de iynamaya hazır olmadığını söylüyor. haklı tabi. 100 milyonluk oyuncu almadılar sonuçta. biraz alışma vakti veriyor. bence doğru bir yol. cenk arda gibi olmaz, çünkü cem karakterli adam.
    Cevapla
  • Dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen psikopatmısın sam ?
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu işte anlaşılmayacak bir şey yok, İspanyolların Arda Turan'a yaptığı gibi futbol kariyerini bitirip geri iade edecekler...!
    Cevapla
  • gokhan 6 yıl önce Şikayet Et
    geri iade demek , 360 derece dönmek ile bir farkı yok. çok komiksiniz. konuştuğunuz cümlelerden haberiniz yok
    Cevapla
  • Arda 6 yıl önce Şikayet Et
    Yok daha neler. ispanyollar arda ya hafta sonlari git istanbula sinema kapat milli takimda kavga cikart milli takimi birak vs binlari dedi arda da tuzaga dustu ve isi bitti haha biraz objektif ol arda kendisini bitirdi kolanya gibi kapagini acik birakti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle