Türk firmasıyla Barcelona arasında dev anlaşma!

Uzun yıllardır Barcelona'nın sponsorluğunu üstlenen Türk firması Beko, Katalan ekibinin antrenman formasının göğüs reklamı için 3 yıllık 57 milyon euroya anlaşma sağladı.

Türk firmasıyla Barcelona arasında dev anlaşma!
Türk firmasıyla Barcelona arasında dev anlaşma!
GİRİŞ 07.02.2018 18:49 GÜNCELLEME 07.02.2018 18:51
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

La Liga ekiplerinden Barcelona'nın kol sponsoru olan ve antrenman formasının arkasında ismi bulunan Beko, Katalan kulübüyle yeni bir anlaşma yaparak, antrenman formasının göğüs reklamını aldı.

İspanya basınında yer alan haberlere göre, Beko yeni anlaşma gereği Barcelona'ya 3 yıllığına 57 milyon euroluk (266 milyon TL) ödeme yapacak.

YORUMLAR 44
  • gülümser... 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ne şimdi...gavuru destekle...türkiyeden kazandığını gavura ver...bize dönen silahlar bitmez tabi...bu haber gerçek ise...anında vazgeçilmeli...
    Cevapla
  • LGci 6 yıl önce Şikayet Et
    bize yerli ürün alın milli olsun deniliyor.. bizim bekoya verdiğimiz paraları, bekonun kendisi barcelonaya veriyor.. tmm reklam önemli ama bizden beklenen duyarlılık nerede? eee ben de şimdi kendim direkt lg ye veririm..
    Cevapla
  • sami 6 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun,milli olmayan anlaşma,milyarlarca liralık kulüp borçları,akla ziyan sözleşmeler bizi spordan futboldan soğutuyor.,bunlara iyi bir neşter lazım
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu saatten sonra evime bir daha beko almıyacam.
    Cevapla
  • VARDAR 16 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun ölmeyeceğinizimi sanıyorsunuz bunun hesabını nasıl vereceksiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle