Cengiz'in hocası konuştu! "Artık rahatlıkla..."

İtalya Serie A ekiplerinden AS Roma'da forma giyen Cengiz Ünder, teknik direktörü Eusebio Di Francesco'nun gözüne girdi.

Cengiz'in hocası konuştu! "Artık rahatlıkla..."
Cengiz'in hocası konuştu! "Artık rahatlıkla..."
GİRİŞ 04.02.2018 13:49 GÜNCELLEME 04.02.2018 21:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cengiz'den memnun olduğunu ve daha fazla ilk 11'de oynayacağını kaydeden Eusebio Di Francesco, "Henüz gelişimini tamamlamadı. İstikrara ve daha fazla oynamaya ihtiyacı var. Tabii bu o kadar kolay değil. İtalyancayı anlıyor ama konuşamıyor. Onu maç içinde değiştiriyordum ama artık rahatlıkla ilk 11'de kullanabilirim" dedi.

Sezon başına Manchester City ile Roma, Cengiz için kıyasıya bir transfer ayrışına girerken 20 yaşındaki oyuncunun tercihi Roma olmuştu. Roma formasını 15 kez terleten ve 548 dakika sahada kalan Cengiz henüz gol ya da asist üretemedi.

Devre arasında gelen kiralık tekliflerine rağmen Roma'nın transferine izin vermediği Cengiz'in ilerleyen haftalarda performansını yukarı taşıması bekleniyor

YORUMLAR 5
  • pizza 6 yıl önce Şikayet Et
    Uyanin artik uyanin oynanan oyunu gorun gavur takimlari bizim genc yetenekleri yok etmek için aliyo amac Turk milli takimina zarar vermek yetenekli futbolcularimizi alıp futbol hayatlarini bitirip geri gonderiyorlar örnek Arda , Emre mor. Cengiz, simdide Cenk
    Cevapla
  • sentetik ? 6 yıl önce Şikayet Et
    neyin kafasi bu ?
    Cevapla
  • Necat 6 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk son maçta gol attı ya!
    Cevapla
  • İsmail 6 yıl önce Şikayet Et
    Gol atmadan önce yayınlamıştır belki haber
    Cevapla
  • Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    İtalyanların gözüne girebilmek için iyi makarna yiceksin.
    Cevapla