Hocasıyla tartışan Emre Çolak'a bir şok daha!

Deportivo'da Emre Çolak geçtiğimiz günlerde idman sırasında teknik direktör Cristobal Parralo’yu kızdırmış ve antrenmanın dışına gönderilmişti. 26 yaşındaki milli futbolcu Levante maçının kadrosuna da alınmadı.

Hocasıyla tartışan Emre Çolak'a bir şok daha!
Hocasıyla tartışan Emre Çolak'a bir şok daha!
GİRİŞ 27.01.2018 17:34 GÜNCELLEME 27.01.2018 17:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tartışmanın ardından sonraki günkü antrenmanda takımdan ayrı bireysel çalışan Emre, ondan da bir gün sonraysa affedildi ve takımla çalıştı. Ancak Deportivo çalıştırıcısı, Emre’yi Levante maçının kadrosuna da almadı, bugünkü maçın 18 kişilik kadrosunun dışında bıraktı. 

Emre Çolak yaşananların ‘yanlış anlaşılma’dan kaynaklandığını söylemişti. Deportivo teknik direktörü Cristobal "Bana göre yanlış anlaşılma falan yok. Takımın yararına olmayan hareketlere izin veremem. Kadroya almamam teknik bir karar, o kadar" dedi.

 

 

AS gazetesinden İspanyol gazeteci Juan Antonio Espina, Emre Çolak olayının ilk yaşandığı günün ardından yaptığı açıklamada “Olayın sadece bir topa vurma kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Emre Çolak geçen sene de Garitano ile sorunlar yaşamıştı. Bence olay Emre’nin kötü tavırları ve davranışlarından kaynaklanıyor. Emre’nin takımdan gönderilip gönderilmeyeceğini bilmiyorum ama olabilir” demişti.

YORUMLAR 2
  • mensur 6 yıl önce Şikayet Et
    trabzonspora gel
    Cevapla
  • usta 6 yıl önce Şikayet Et
    futbolcu efendi olmalı, saygılı olmalı
    Cevapla