Cenk için flaş sözler! 'Umarım başarısız olur'

Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden John Benjamin Toshack'ın Cenk Tosun'la ilgili açıklamaları Everton'ın gündeminde.

Cenk için flaş sözler! 'Umarım başarısız olur'
Cenk için flaş sözler! 'Umarım başarısız olur'
GİRİŞ 25.01.2018 12:04 GÜNCELLEME 25.01.2018 15:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gallerli teknik direktör Turkish-Football'a Beşiktaş ve Cenk Tosun'la ilgili açıklamalar yaptı. 1998 yılında Beşiktaş'la Türkiye Kupası'nı kazanan Toshack, Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan Cenk Tosun ile ilgili açıklamasıyla İngiliz basınında gündem oldu.

Toshack, Cenk Tosun'u tanımadığını ve onu yakında izleme fırsatı bulamadığını söyledi.

Gallerli Teknik Direktör, 'Everton'ın onun için çok para harcadığını biliyorum, ayrıca onunla ilgili iyi yorumlar da duydum' diye konuştu.

'Umarım başarılı olmaz'

Ancak Toshack açıklamasının devamında 'Yalnız ben koyu bir Liverpool taraftarıyım ve Everton bizim en büyük rakibimiz. Bu yüzden Cenk Tosun'un başarılı olmasını istemiyorum' diye konuştu.

Toshack 1970 ile 1978 yılları arasında Liverpool formasını giymişti. Cardiff'ten 150 bin pound'a transfer edilmişti.

YORUMLAR 4
  • ... 6 yıl önce Şikayet Et
    toshackın böyle incileri çoktur ama hepsi nüktedan ve espirilidir..trabzon maçında otto bariç kendini yere atınca ertesi hafta Trabzon maçı öncesi sahayı gezerken gaztecilerin önünde kendini yere atmış ,ne taş atıyorsunuz kardeşim biz insan değilmiyiz diye dalga geçmişti..:) yine haklı bir tartışma sonrası ,eğer sahanın üzerinde bir fil uçarsa ondan özür dilerim demişti..:)) nihatı ,nihat yapan ve real madride kazandırandır ama turk futboluna kazandırdıklarıyla hiçbir zaman derwal olamaz (antreman-altyapı-oyun taktiği ve zekası-oyuncu yetiştirme..v.s)
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Niye aynı şeyi rooney içinde demiyorsun bunların hepsi Türk düşmanları bizde ancak bunlar gibi kendi oyuncularımıza saldırırız ne farkı var ozaman bunlardan
    Cevapla
  • Efe 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimsin lan
    Cevapla
  • aada 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa İnsanından Medeniyet örneği:)
    Cevapla