Alba'dan itiraf! 'Bizi öldürürlerdi'

Barcelona'nın sol beki Jordi Alba, Real Madrid'le oluşan 19 puanlık farka atıfta bulunarak "Eğer Real Madrid'in durumunda biz olsaydık bizi burada adeta öldürürlerdi" dedi.

Alba'dan itiraf! 'Bizi öldürürlerdi'
Alba'dan itiraf! 'Bizi öldürürlerdi'
GİRİŞ 15.01.2018 14:16 GÜNCELLEME 15.01.2018 14:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Barcelona'nın 19 maç sonunda Real Madrid'e 19 puan fark atması İspanyol basınında geniş yankı uyandırmaya devam ederken, konuyla ilgili konuşan Barcelonalı Jordi Alba, enteresan ifadeler kullandı.

Katalan ve İspanyol medyası arasındaki farka dikkat çeken İspanyol sol bek: ''Eğer Real Madrid'in durumunda biz olsaydık, yani onlar bize 19 puan fark atmış olsalardı bizi burada adeta öldürürlerdi. Katalonya'da basın da dahil olmak üzere herkes eleştri konusunda daha agresif anck o tarafta öyle değil. Onlar, takımlarını korumaya çalışıyor.'' ifadelerini kullanan Alba, lig yarışının henüz bitmediğini de sözlerine ekledi.

''Henüz hiçbir şey kazanmadık. Sezon daha 19 maç sonra bitecek o yüzden kendimizi bir sonraki maça hazırlamalıyız. Daha uzun bir maraton var. Elbette güzel bir başlangıç yapıp kendimize büyük bir avantaj sağladık ancak yolumuz daha çok uzun.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Ümit 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün olur...!
    Cevapla