Enes Ünal'ın kaderi belli oldu!

Sezon başında Villarreal'e transfer olan ancak Bakambu ve Bacca nedeniyle fazla forma şansı bulamayınca Levante'ye kiralanan Enes Ünal'ın Sarı Denizaltılar'daki kaderi belli oldu.

Enes Ünal'ın kaderi belli oldu!
Enes Ünal'ın kaderi belli oldu!
GİRİŞ 12.12.2017 16:23 GÜNCELLEME 12.12.2017 16:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Villarreal, Levante'ye kiraladığı Enes Ünal'la ilgili kararını verdi. Kulüp Başkanı Fernando Roig oyuncunun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bütün forvetleri sakatlanınca Levante, İspanya Futbol Federasyonu'na başvurarak zorda kaldıkları için transfer dönemi dışında transfer yapabilmek için izin istemişti.

Bu talebi kabul edilen Levante, Villarreal'le anlaşarak Enes Ünal'ı Ocak ayına kadar kiralamıştı.

Ekim ayından bu yana Levante formasını giyen Enes Ünal sadece 1 gol kaydedebildi. Enes, Villarreal formasıyla da 1 gol atmıştı.

Villarreal Başkanı Roig, 'Enes Ünal Ocak ayında başlayacak transfer döneminde evine yani Villarreal'e dönecek. Levante'de devam edemeyecek' dedi.

Kulüp Başkanı Roig, Enes Ünal'ın Levante'ye kiralanmasının CEO kararı olduğunu söyledi.

Villarreal'de forvetlerden Bakambu ve Sansone'nin sakatlanmasıyla hücum hattında Bacca yalnız kaldı. İspanyol ekibi Enes Ünal'ı geri çağırarak forvet eksiğini gidermeyi planlıyor. Hafta sonunda Celta'yla oynanacak maçta sadece Bacca forma giyebilecek.

YORUMLAR 1
  • mesud 6 yıl önce Şikayet Et
    gs kiralasın işte. fbjk de 4 er tane forvet varken gs de 3. bile yok. hoca hoca olsa altyapıdan bi çocuğu kadroya alır göstermelikte olsa.
    Cevapla