Mesut Özil'den şaşırtan İsmail YK kararı

2018’de Amine Gülşe’yle evlenecek olan Mesut Özil, İsmail YK hayranlığını konuşturdu. Arsenal’in yıldızı düğünde gurbetçi şarkıcının sahne almasını istedi.

Mesut Özil'den şaşırtan İsmail YK kararı
Mesut Özil'den şaşırtan İsmail YK kararı
GİRİŞ 12.12.2017 09:51 GÜNCELLEME 12.12.2017 09:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil ile nişanlısı Amine Gülşe'nin 2018'in ilk aylarında gerçekleşmesi planlanan düğününün detayları ortaya çıkmaya başladı. Gülşe'nin doğup büyüdüğü İsveç'te düzenlenecek düğünde Özil'in hayranı olduğu şarkıcı İsmail YK sahne alacak. İsmail YK, kendi gibi gurbetçi ailelerin fertleri olan ikilinin düğününde şarkılarıyla davetlileri coşturacak. Ünlü popçuyla ailecek de görüşen Özil'in bu talebini memnuniyetle kabul eden İsmail YK, iddiaya göre de sahnesi için tek kuruş dahi almayacak.

ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI

Yakın dostunun mutlu gününde sahne alacak olan popçu, "Seni izlerken ayrı bir keyif alıyorum. Başarıların daim olsun" dediği futbolcuya sosyal medyada övgüler de yağdırmıştı. Özil de İsmail YK'ya hayranlığını "Başarılı bir futbolcu olmam, İsmail YK'yı dinlememe engel değil" sözleriyle belirtmişti. Özil'in dünyanın en çok kazanan futbolcularından biri olmasına rağmen düğününde dünyaca ünlü isimler yerine İsmail YK'yı tercih etmesi "Mesut'un kalbindeki star belli oldu" dedirtti.. (Takvim)

YORUMLAR 3
  • diloşcuk 1 ay önce Şikayet Et
    Yk benim Kalbimdeki star olabilir aslen Sivaslı hissediyorum kendimi başak'ı da çok seviyorum
    Cevapla
  • diloşbebek 1 ay önce Şikayet Et
    kral yk'm seni instagramdan takip ediyor mesut'um seni çok seviyoruz almanyadaki gurbetçi arkadaşlarıma selamlar ve sevgiler
    Cevapla
  • diloşcuk 3 ay önce Şikayet Et
    Bende yk hayranıyım
    Cevapla