Cengiz Ünder, Totti ile karşılaşmasını anlattı

İtalya Serie A takımlarından Roma'da forma giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder, Guardian Sport'a özel bir röportaj verdi.

Cengiz Ünder, Totti ile karşılaşmasını anlattı
Cengiz Ünder, Totti ile karşılaşmasını anlattı
GİRİŞ 22.11.2017 15:15 GÜNCELLEME 22.11.2017 15:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Roma'nın efsanesi Totti'ye bir parantez açan başarılı futbolcu, "Roma'ya ilk geldiğimde Totti'nin bana "Hoş geldin" demesini kelimelerle anlatmak çok zor. Ne kadar heyecanlandığımı söylememem bile. Bir hayranına kavuşan taraftar gibiydim. Hatta birlikte fotoğraf çekilip Instagram'a yüklemeyip yükleyemeyeceğimi de sordum. Totti başka biri. Futboldan fazlasını temsil ediyor. Totti bir efsane. Roma'nın anlamı. Totti'nin size ilk antrenmanda hoşgeldin dediğinde o kulübe bağlanmamanız imkansız. Totti bana 'Sana inanıyorum, aksi taktirde burada olmazdın' dedi" açıklamasıyla röportaja başladı.

ROMA'DA YAŞADIĞI SIKINTILAR

İtalya'da yaşamın zorluklarından bahseden Cengiz Ünder, "Dil engelinden dolayı yurt dışına taşınmak gerçek bir kültür şokuydu. Tek başıma geldim ve ailemi arkada bıraktım. Kimseyi tanımıyordum ve kimseyle iletişim kuramıyordum. Kimseyle konuşamadım. Bunun ne kadar sinir bozucu olduğunu size söyleyemem. Bunların olabileceğini önceden düşünmemiştim. Gerçekten zordu. İlk defa kendimi yalnız hissettim. Hayatımda yaşadığım ilk yalnızlık deneyimi buydu" açıklamasını yaptı.

ABDULLAH AVCI'YA TEŞEKKÜR

Altınordu'dan geldikten sonra Başakşehir'de kendisine değer verildiğini aktaran Cengiz, "Medipol Başakşehitr'in teknik direktörü Abdulalh Avcı bana güvendi. Birçok antrenör bunu yapmaz; özellikle de Türkiye'de. Bir bakın bir sezonda kaç genç oyuncuya şans veriliyor" dedi.

MANCHESTER CITY'E RET...

Manchester City'i reddedip Roma'ya giden A Milli oyuncu, "Monchi'nin planını duydukran sonra Roma'ya gelmeye ikna oldum. Bana büyük değişiklikler yaşanacağını söyledi. Beni geleceğe yönelik bir transfer olarak değil birinci takım kadrosu için transfer edeceklerini ifade etti. Potansiyeli olan bir yıldız olarak gördüğünü kaydederek bana değer verdi. Monchi ne söyleyeceğini ve nasıl açıklayacağını çok iyi biliyor. Roma'nın projesini detaylı olarak anlattı. Genç oyuncuları oynatmaktan korkmayan bir kulüp olduklarını ve gençlere şans vermek için cesaretli olduklarını söyledi. Benim için kilit nokta buydu" ifadelerini kullandı. (Sporx)

YORUMLAR 1
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Ama ilk 18 kişilik kadroya zor giriyor.
    Cevapla