İşte Beşiktaş'ın Fellaini planı

Beşiktaş geçtiğimiz günlerde temas kurulan Belçikalı oyuncuyu şartlar oluşursa devre arası kadrosuna katmayı planlıyor.

İşte Beşiktaş'ın Fellaini planı
İşte Beşiktaş'ın Fellaini planı
GİRİŞ 10.11.2017 10:14 GÜNCELLEME 10.11.2017 10:14

Devre arası transfer dönemi için dikkatli adımlar atan Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde ismi gündeme gelen Marouane Fellaini konusunda beklemeye geçti.

Premier Lig'de Manchester United forması giyen 29 yaşındaki Fellaini'yi listesinde tutan siyah-beyazlılar, devre arasında takımdan ayrılabileceği ileri sürülen Belçikalı oyuncuya yakın markaj uyguluyor. Son günlerde İngiltere'den, "Fellaini devre arasında satış listesine konabilir" yönünde haberler gelmesi nedeniyle elini çabuk tutmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, bu futbolcuyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ediyor. 

Fellaini'nin menajerleriyle yakın temas içerisine olan yöneticiler şartların oluşması halinde bu oyuncuyu devre arasında kadrosuna katmaya çalışacak. UEFA kriterleri nedeniyle devre arasında bonservisli futbolcu alması neredeyse imkansız olan Beşiktaş, takım içerisindeki oyunculara gelecek teklifleri de göz önünde bulunduracak. 

Oyuncu satışı durumunda gelecek parayla Fellaini'yi sezon ortasında transfer edebileceği de ileri sürüldü. Manchester United'ın sezon sonunda sözleşmesi biteceği için Belçikalı futbolcuyu satarak para kazanmaya sıcak baktığı da iddia edildi.