Arda Turan için pazarlıklar resmen başlıyor!

Teknik direktör Tudor’un da onay vermesi halinde Galatasaray Başkanı Özbek ve kurmayları, milli arada yıldız futbolcunun kulübü Barcelona ile pazarlıklara resmen başlayacak.

Arda Turan için pazarlıklar resmen başlıyor!
Arda Turan için pazarlıklar resmen başlıyor!
GİRİŞ 04.11.2017 11:07 GÜNCELLEME 04.11.2017 11:08
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sezon başında yaptığı transferlerle tekrar şampiyonluğun en güçlü adayı olmayı başaran Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek, mutlu sona ulaşmak için devre arasında da boş durmayacak. Özbek’in listesindeki ilk isim, Barcelona’da bu sezon forma bulmakta zorlanan Arda Turan.

Hafta içinde Florya’ya giden ve takıma moral veren Özbek, teknik direktör Igor Tudor’a, “Devre arasında Arda’yı almayı düşünüyoruz. Sen ne dersin hocam” demiş ve “Kesinlikle çok isabetli olur” cevabını almıştı. İşte bu sözlerin ardından Sarı- Kırmızılı yönetimin harekete geçtiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre Özbek ve kurmaylarının, milli arada Barcelona kulübünün kapısını çalacağı ve Arda için pazarlıklara resmen başlayacağı ifade edildi.

Barça bu kez daha sıcak...

Elbette Cim Bom’un şu anki birinci önceliği, tecrübeli futbolcuyu sezon sonuna kadar yani 6 aylığına kiralamak olacak. Tudor’un onayının ardından Arda’nın da tekrar yuvaya dönmek istemesinin bu transferi kolaylaştıracağı düşünülüyor. Barça cephesi ise sezon başına göre Aslan’a karşı daha yumuşak bir tavır sergilerken, Çin kulüplerinin tekliflerini de dinlemek istiyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 13
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Almayın
    Cevapla
  • kobra 6 yıl önce Şikayet Et
    arda yetenekli ve hırslı bir oyuncu kimsenin haki yok ardayi araştır maya arda GS,sarayin futbolcusu
    Cevapla
  • zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    ernesto açıklama yaptı su an sakat ama düzelirse iyi bir istetme olabilir.
    Cevapla
  • Tokmakci 6 yıl önce Şikayet Et
    gelmesine kesinlikle karsiyiz..
    Cevapla
  • Alperen 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraya gelse ne gelmese ne bosa israf
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle