Enes Ünal formayı giydi! İşte ilk sözleri

Villarreal'den Levante'ye kiralanan Enes Ünal, düzenlenen imza töreninde ilginç açıklamalarda bulundu.

Enes Ünal  formayı giydi! İşte ilk sözleri
Enes Ünal formayı giydi! İşte ilk sözleri
GİRİŞ 31.10.2017 16:29 GÜNCELLEME 31.10.2017 16:30
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

La Liga ekiplerinden Villarreal'den özel izinle sezon sonuna kadar Levante'ye kiralanan Enes Ünal, düzenlenen imza töreninde konuştu.

Enes Ünal, Levante'de iyi işler yapmak istediğini söylerken transferini öğrendiğinde şaşırdığını da itiraf etti.

Milli oyuncumuz yaptığı açıklamada ''Böyle bir transfer imkanının olduğunu öğrendiğimde çok şaşırdım. Transfer pazarında her zaman görmeye alışık olduğumuz bir durum değil bu. Yeni lige geldim ve uyum sağlamaya başladım. Hocamız uygun görür görmez oynayabilirim. Levante'de elimden geleni yapacağım'' ifadelerini kullandı.

Levante Sportif Direktörü Tito da basın toplantısında Enes Ünal'dan övgü dolu sözlerle bahsederken, genç oyuncunun gittiği takımlarda şu ana kadar attığı gollerle önemli bir performans sergilediğini belirtti.

Levante, Enes Ünal'ı özel izinle sezon sonuna kadar Villarreal'den kiraladı. Villarreal'in 1 Ocak 2018'den sonra Enes Ünal'ı geri alma opsiyonu bulunuyor.

YORUMLAR 9
  • Anlamadigimiz... 6 yıl önce Şikayet Et
    Enes surekli ya kiralaniyor ya satiliyor ya aliniyor gelisimi icin sabit bir takimda surekli sure almasi lazim bu kadar fazla lig ve takim degistirmek onu yanlis bir secim yitip giden bir yetenek olmasa bari milli takimin ihtiyaci var
    Cevapla
  • mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    vilereal adamlar gelecege yatirim yapiyor plan var program var bakambuyu bursasporsan dan alali iki sene oldu belki uc yedek ti simdi ilk 11 seneye 40 liraya sataralar sonra enes adamlar planli yapiyor bu isleri
    Cevapla
  • 111 yaşında 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu transfer nasil oldu anlamadim transfer dönemi olmadan
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Levante'nin iki forvet oyuncusu da uzun süreli sakatlanmış. Forvet mevkiinde oyuncuları kalmadığı için İspanya Futbol Federasyonu özel transfer izni vermiş. Onlar da Enes'i kiralamışlar.
    Cevapla
  • türk 6 yıl önce Şikayet Et
    enes villarealden kovuldu belli. bu iki forvet Bacca ve Bakambu varken kendisine yer bulamaz.
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    fatih bey villareal hoca enesi güvense göndermez. saygıdan bassediyorsun. ben türk oyuncu olan tüm yabancı maçları izliyorum.
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    semih bey sevindimi nerden biliyorsun.
    Cevapla
  • semih 6 yıl önce Şikayet Et
    sen niye bu kadar sevindin Türk
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    "Kovuldu" ne demek yahu? Adam 20 yaşında Ispanya'da oynuyor. Villereal, fazla şans bulamayacağı için yarım sezon Levante'ye kiralamış. Kovacak olan komple satar! Az saygı duyun!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle