Eski öğrencisinden Tudor'a şok eleştiri

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un PAOK'tan eski öğrencisi Dimitar Berbatov, Hırvat teknik adamı çok ciddi şekilde eleştirdi.

Eski öğrencisinden Tudor'a şok eleştiri
Eski öğrencisinden Tudor'a şok eleştiri
GİRİŞ 30.10.2017 09:52 GÜNCELLEME 30.10.2017 09:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 10. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu. Sarı Kırmızılıların zirve yolunda önemli bir 3 puan kaybettiği maçın ardından teknik direktör Tudor'un taktik ve oyuncu değişikliklerine hem taraftar, hem kamuoyu tarafından sert eleştiriler geldi. Öte yandan Tudor'un PAOK'tan eski öğrencisi Dimitar Berbatov da Hırvat teknik adam çarpıcı açıklamalarda bulundu. 
 
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un, Türkiye'ye gelmeden önce çalıştırdığı PAOK takımında o dönem forma giyen Berbatov, eski hocasına veryansın etti. Futbol hayatını Hindistan'da sürdüren 36 yaşındaki Bulgar yıldız, ESPN'e verdiği röportajda Tudor hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 
 
"TUDOR BENİ NASIL YÖNETECEĞİNİ BİLMİYORDU"
 
Berbatov, "O dönem İngiltere'ye geri dönmek istemiştim. Ancak takımına tutkuyla bağlı olan PAOK'un sahibi sürekli menajerimi arıyordu. Ben de kabul ettim. Ancak PAOK'ta Tudor gibi bir sorun vardı. Çünkü hem antrenmanlarda, hem de maçlarda beni nasıl yöneteceğini bilmiyordu. Taktiksel anlamda eksikleri çoktu. Kendisiyle de bazı sorunlarımız vardı. Daha sonra görevden alındı ama iş işten geçmişti artık" diye konuştu. 
 
(Futbolarena)

YORUMLAR 5
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    trabzon ve fener maçlarını hakemler yedi şu bir gerçek hakemler çok iyi çalışıyor.
    Cevapla
  • ztrk 6 yıl önce Şikayet Et
    Tudor'un eline hazır bir takım verdiler ama kapasitesi takımı iyi oynatmak için yeterli değil.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben her zaman dedim Tudor büyük takım hocası değil diye , zaten bunu at gözlüğü ile bakmayan objektif olan gs lilerde diyor
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Kim gs mi top oynuyor güldürme :) takım kaliteli futbolculardan kurulu ama tudor büyük takım hocası değil ne sistemi var nede oyun düzeni!
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar eleştiri, baskı kurmak ve böyle bir haberi servis etmek sanki eski öğrencisi ile dün mü iletişime geçtiniz. Bir takımın güzel gidişinin önüne engel olmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Futbol oynatmak yerine maçı katletmeye çalışan kartlar, sert fauller. Türkiye futbol da neden ilerlemiyor belli.
    Cevapla