Barcelona'da Arda'dan müjdeli haber!

Barcelona'da forma fiyen Milli futbolcu Arda Turan'ın sakatlığını atlattığı ve takımla birlikte antrenmanlara başlayacağı belirtildi.

Barcelona'da Arda'dan müjdeli haber!
Barcelona'da Arda'dan müjdeli haber!
GİRİŞ 19.10.2017 16:21 GÜNCELLEME 19.10.2017 16:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bu sezon sakatlığı nedeniyle Barcelona'nın maç kadrolarında kendisine yer bulamayan Arda Turan, sakatlığını tamamen atlattı ve Barcelona'da antrenmanlara başlıyor.

Sport gazetesinin haberine göre sol bacağındaki sakatlığı geçen Arda, takım arkadaşları ile antrenmanlarda yer alabilecek duruma geldi.

VALVERDE YİNE DÜŞÜNMÜYOR

Ancak İspanyol basını, buna rağmen Barcelona teknik direktörü Ernesto Valverde'nin sezon boyunca Arda Turan'ı düşünmeyeceğini ve Türk futbolcu için en iyi seçeneğin Ocak ayı transfer döneminde takımdan ayrılmak olduğunu yazdı.

Milli maç arasında sakatlanan Arda Turan'ın sakatlığını atlattıktan sonra Barcelona'nın maç kadrosunda yer alıp almayacağı merak konusu.

YORUMLAR 3
  • Muhammed 6 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne neyi müjde
    Cevapla
  • el gurbeti 6 yıl önce Şikayet Et
    madem sakatti milli maclarda nasil oynadi milletle dalga gecmeyin
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Aman çok üzüldük acıklı bir hikaye neredeyse ağlayacaktık Ardayı düşünmüyormuş teknik direktörleri demek ki Arda beyi sadece TFF düşünüyormuş Rusya yolundaki Milli Takımı Arda beyi düşündüğü için yakmadımı...
    Cevapla