Stoch'tan şaşırtan Fenerbahçe açıklaması!

Miroslav Stoch, Fenerbahçe'deki son dönemi hakkında da ilginç ifadeler kullandı ve ayrıldığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Stoch'tan şaşırtan Fenerbahçe açıklaması!
Stoch'tan şaşırtan Fenerbahçe açıklaması!
GİRİŞ 13.10.2017 10:08 GÜNCELLEME 13.10.2017 10:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Slavia Prag'ın yolunu tutan Miroslav Stoch, Çekya basınına uzun bir röportaj verdi.

Miroslav Stoch, röportajda sorulan sorular üzerine Fenerbahçe'deki son dönemi hakkında da ilginç ifadeler kullandı ve ayrıldığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

''GEÇEN SENE ANİDEN TAKIMDAN KESİLDİM...''

'Fenerbahçe'de uzun yıllar geçirdin. Neden büyük bir patlama yapamadın?' şeklindeki soruyu da yanıtlayan Stoch, ''Evet, uzun yıllar geçirdim. Güzel anılarım oldu, aynı zamanda kötü günler de yaşadım. Geçen sezon neden oynamadım? Kesinlikle bilmiyorum. İlk başlarda oynuyordum ancak sonra aniden takımdan kesildim'' cevabını verdi.

''AYRILDIĞIM İÇİN MUTLUYUM''

'Oynamaman nedeniyle sana bir açıklama yapılmadı mı?' sözlerinin üzerine Miroslav Stoch ''Kimse benimde konuşmadı. Avrupa'da Zorya Luhansk ile maçımız vardı. İlk yarısı 0-0 bitti, ikinci yarı oyuna girdim ve bir de gol attım. Basında maçın en iyisi olduğum yazdı ama sonra yine oynatılmadım. Türkiye özel bir yer. Birçok şey yaşadım. Ayrılmaya kararlı olduğum dönem gelince de ayrıldım ve ayrıldığım için mutluyum'' dedi.

'Slavia'yı neden seçtin?' şeklindeki soruyu da yanıtlayan yıldız oyuncu, ''Burası evime yakın. Burada bir aile ortamı hissettim ve bunu yaşamak istedim. Ayrıca kız arkadaşım da Çek. Bu da etkiledi tabii'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR 1
  • gardenaga 6 yıl önce Şikayet Et
    besiktasa gel gelistirsin seni
    Cevapla