Ünlü futbolcu boksör oldu! Ringe çıkacak!

Emekliye ayrılan milli İngiliz futbolcu Rio Ferdinand, kariyerine boksör olarak devam edeceğini açıkladı.

GİRİŞ 19.09.2017 12:18 GÜNCELLEME 19.09.2017 12:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklamalarda bulunan 38 yaşındaki Ferdinand, antrenmanlara başladığını ve kariyerine profesyonel boksör olarak devam edeceğini duyurdu.

Açıklamada, iki sezon önce emekliye ayrıldığı futbol kariyeri boyunca birçok şampiyonluk yaşadığını hatırlatan Ferdinand, "Boks, hayatımda yeni bir meydan okuma ve bu nedenle başlıyorum. Bu sporda da iddialıyım. Artık altın kemeri kazanmak için mücadele edeceğim." ifadelerini kullandı.

Büyük Britanya Boks Federasyonundan profesyonel lisansını çıkartan Rio Ferdinand'ı, eski Dünya Boks Konseyi (WBC) şampiyonu olimpiyat madalyalı İngiliz boksör Richie Woodhall çalıştıracak.

İngiltere Milli Takımı'nda 81 maça çıkan defans oyuncusu, 12 yıl formasını giydiği Manchester United'da 6 şampiyonluk sevinci yaşarken, 1 kez de UEFA Şampiyonlar Ligi kupası kaldırmıştı.

YORUMLAR 2
  • bilirkişi 6 yıl önce Şikayet Et
    ferdinand kardes seni duman ederler.
    Cevapla
  • Osmanlı_Torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    Niye o yumruk atamıyor mu ? sen kafadan kaybetin de herkesi kendin gibi mi sandın. Yeni başlıyorsa ona göre maşlar çıkarır. Ayrıca tüm maçlarını da kazanacak diye bir şey yok. daha neler yazarım da neyse.
    Cevapla