FIFA açıkladı! Transferi 14 saniyeyle kaçırdı...

FIFA, Leicester City'nin Sporting'in orta saha oyuncusu Adrien Silva'nın transferini 14 saniye ile kaçırdığını duyurdu.

FIFA açıkladı! Transferi 14 saniyeyle kaçırdı...
FIFA açıkladı! Transferi 14 saniyeyle kaçırdı...
GİRİŞ 06.09.2017 14:52 GÜNCELLEME 06.09.2017 14:52

Avrupa'nın birçok liginde transfer dönemi sona ererken Leicester City'nin yaşadığı büyük talihsizlik ortaya çıktı. İngiliz kulübü, Sporting'ten Adrien Silva ile anlaşmaya vardı ancak oyuncunun lisans kaydını yetiştiremedi. FIFA, Leicester'ın Adrien transferini 14 saniye ile kaçırdığını duyurdu.

22 milyon pound karşılığında oyuncuyu Leicester'e satan Sporting'in başkanı Bruno de Carvalho, "Transfer çoktan tamamlandı. Umarım Leicester onun için bir çözüm bulabilir" diye konuştu.

Leicester cephesi ise anlaşmayı tamamladıklarını, oyuncunun kaydıyla ilgili konuların üstesinden gelmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Tüm bu açıklamalara rağmen transferin ocak ayına kalması bekleniyor.

Galatasaray'ın da başına gelmişti

Sarı-Kırmızılı kulübün Borussia Dortmund'dan transfer ettiği Kevin Grosskreutz'un lisans işlemlerinin saatinde tamamlanmamasından dolayı FIFA bu transferi onaylamamıştı.

Galatasaray, internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada gereken evrak kopyalarının 23:55'de TMS sistemine girildiğini ancak 'TMS sisteminde yaşanan problem' nedeniyle işlemin sonuçlanma saatinin 00:00:48 olarak gözüktüğünü yaşanan sıkıntının da bu 48 saniyeden kaynaklandığını belirtmişti.