180 milyon Euro'luk futbolcu imzayı attı!

Paris Saint Germain, Monaco'dan transfer ettiği 180 milyon euroluk transferi Kylian Mbappe'yi basının karşısına çıkardı.

180 milyon Euro'luk futbolcu imzayı attı!
180 milyon Euro'luk futbolcu imzayı attı!
GİRİŞ 06.09.2017 14:35 GÜNCELLEME 06.09.2017 14:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fransa Ligi takımlarından Paris Saint Germain, 180 milyon euro karşılığında Monaco'dan transfer ettiği Kylian Mbappe için imza töreni düzenledi.

MBAPPE: "AYRILMA NEDENİMİ SÖYLEYEMEM"

Basın mensuplarının karşısında başkan Nasser Al-Khelaifi ile birlikte çıkan Kylian Mbappe, "Monaco'da 1 sezon daha kalmak istemedim, PSG başkanına da bunu söyledim ama sonra fikrim değişti. Monaco'dan ayrılma kararı almamı sağlayan nedeni söyleyemem. Bunu şu an konuşmak istemiyorum. Daha sonra ortaya çıkacaktır. Teknik direktör Emery ile görüştük. İleride değişik pozisyonlarda oynayabilirim. Hücumda her bölgede görev yapabilirim" dedi.



"NEYMAR İÇİN PSG'YE TRANSFER OLMADIM"

Transferinde Neymar'ın etkisinin olup olmadığı sorulan 18 yaşındaki futbolcu, "Neymar kaliteli bir oyuncu. Onunla oynamak ayrıcalık. Sadece Neymar için gelmedim, özel bir proje olduğu için buradayım. Monaco'dan ayrılma kararı sonrası hangi takıma gitmem gerektiğini düşündüm. PSG'nin en doğru hamle olduğuna karar verdim." diye konuştu.

"ARTIK ANNEM GÖTÜRMÜYOR, ŞOFÖR VAR"

"Monaco'da idmana annen getirip götürüyordu, şimdi durum nasıl?" sorusuna yanıt veren Mbappe, "Kulübün verdiği şoförü kullanıyorum. Artık annemin, beni antrenmana götürmesine gerek kalmadı. Şoförlük dersi de alıyorum" ifadelerini kullandı.



AL-KHELAIFI: "UEFA ARAŞTIRSIN, DİĞERLERİ UMRUMDA DEĞİL"

PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, UEFA ve Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin transfer harcamalarına tepki göstermesiyle ilgili "Yaptığımız transfer yasalara uygun. UEFA istediği araştırmayı yapabilir. Saklayacak bir şeyimiz yok. Diğer kulüplerin dedikleri umrumda değil. Biz işimize bakıyoruz, mutlu değillerse, bu onların problemi" dedi.

"MBAPPE VE AİLESİ İLE PARA KONUŞMADIK"

Kylian Mbappe'nin transfer görüşmeleri hakkında bilgi veren başkan Nasser Al-Khelaifi, "Mbappe ve ailesiyle transfer için 2 ay görüştük. Asla ama asla görüşmelerde para konuşmadık. Ailesine de teşekkürler" itirafında bulundu.



"MBAPPE İÇİN DAHA FAZLA PARA VEREBİLİRLERDİ..."

Nasser Al-Khelaifi son olarak "Mbappe için daha fazla para verebilecek kulüpler çıkabilirdi. Ancak Mbappe geleceği için PSG'yi seçti." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 2
  • çakır 6 yıl önce Şikayet Et
    18 milyon bile etmez
    Cevapla
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    gelin bir kural koyun hic bir klup net kârı nin %75inden fazlasini transfere harcayamasin. futbol zengin isadamlarinin oyuncagi yada kara para aklama alani olmasin.
    Cevapla