Hakemi iten Ronaldo'ya tarihi ceza!

İspanya Süper Kupası'nda Barcelona'ya karşı oynadığı maçta çift sarı karttan kırmızı gören ve hakemi iten Cristiano Ronaldo'ya 5 maç ceza verildi.

Hakemi iten Ronaldo'ya tarihi ceza!
Hakemi iten Ronaldo'ya tarihi ceza!
GİRİŞ 14.08.2017 16:35 GÜNCELLEME 15.08.2017 09:14
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

İspanya Futbol Federasyonu'ndan (RFEF) yapılan açıklamaya göre, İspanya Süper Kupası ilk karşılaşmasının 82. dakikasında, ikinci sarıdan kırmızı kart gören Ronaldo'ya, oyundan ihraç edildiği için 1, karar sonrası hakemi ittiği için 4 toplanda 5 maç ceza verildi.

El Clasico'nun 58. dakikasında oyuna dahil olan Ronaldo, 80. dakikada attığı gol sonrası formasını çıkardığı, 82. dakikada ise ceza alanında rakibiyle girdiği ikili mücadele sırasında kendini yere bıraktığı gerekçesiyle sarı kart görmüştü.

YORUMLAR 31
  • asdfg 6 yıl önce Şikayet Et
    neyse bıraz dınlenır
    Cevapla
  • aslında 6 yıl önce Şikayet Et
    bence o pozisyonda barcalı futbolcunun teması olduğu için düştü. tamam penaltı olmaz ama pozisyon gereği dengesi bozulup düştüğü için sarı kartta olmaz. hakem sanki barcayı tuttu gibi. suarez kendini attı sonuç penaltı.
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi de Ronaldo nun pozisyonu da Cenk in pozisyonu da penaltı. ronaldo nun pozisyonu bariz penaltı. yıllarca Burak Yılmaz kendini atınca kimsenin sesi çıkmadı şimdi Beşiktaş kazanınca mı sesiniz çıkar oldu? hadi o pozisyon penaltı olmasın sonuç yine 1-0 Beşiktaş galip.
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne sacmaliyorsun
    Cevapla
  • Hilmi Trabzonlu 6 yıl önce Şikayet Et
    işte Türkiyedede böyle olsa marka değeri yükselir
    Cevapla
  • hilmi 6 yıl önce Şikayet Et
    de ayrı yazılır... ama ikinci "de"... yani dahî anlamındaki "de".
    Cevapla
  • ADANALI 6 yıl önce Şikayet Et
    Quaresma'ya bırakın ceza vermeyi, kart verdirmeyen federasyon utansın. Adamlar dünya bir numarasına korkmadan hakettiği 5 maç cezayı verirler. Bizimikilerde acaba kime nasıl yaranırım hesabı yapar kart bile verdirmezler.
    Cevapla
  • taraftara cevap 6 yıl önce Şikayet Et
    mesele hakemi itmek değil sen yanlış anlamışın taraftar. mesele ayak tabanıyla rakibe giren bir adama kırmızı değil sarı bile vermemek. hatırlamak istersen hatırlarsın.
    Cevapla
  • taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    quaresma kac kere hakemi itti veya vurdu ? isiniz gücünüz Beşiktaş olmuş dilinizden Beşiktaş kelimesi düşmüyor daha ilk maçtan ağlamaya başladınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle