Futbol sahalarında eşi benzeri görülmemiş olay!

Fransa Ligi'nde oynanan Strasbourg - Lille maçında futbol sahalarında eşi benzeri görülmemiş olaylar yaşandı.

Futbol sahalarında eşi benzeri görülmemiş olay!
Futbol sahalarında eşi benzeri görülmemiş olay!
GİRİŞ 13.08.2017 18:17 GÜNCELLEME 13.08.2017 18:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fransa Ligi'nde (Ligue 1) sezona galibiyetle başlayan Marcelo Bielsa'nın takımı Lille, ligin yeni ekibi Strasbourg'a ikinci haftada konuk oldu.

Sakatıklar ve tercihler nedeniyle ilk 38 dakikada 3 oyuncu değişikliği hakkı dolan Lille, soyunma odasına golsüz eşitlikle giderken, ikinci yarıda sahalarda ender görülecek anlar yaşandı.

Mücadelenin 63. dakikasında Lille kalecisi Mike Maignan'ın doğrudan kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi kalan Lille'in oyuncu değişiklik hakkı kalmadığı için kaleye forvet Nicolas de Preville geçti.

68. dakikada yüzde yüzlük bir golü kurtaran Preville, 74. dakikada Jonas Martin'in golüne engel olamadı ve Strasbourg üstünlüğü yakaladı. Golün birkaç dakika sonrasında, gole ihtiyaç duyan Lille'de Preville kaleden çıktı ve yerine savunma oyuncusu Amadou geçti.

81. dakikada yerden gelen topu kurtarmayı başaran Amadou, pozisyonun devamında kazanılan penaltıda köşeyi doğru tahmin etse de, Lienard'ın vuruşunu çıkaramadı ve fark 2'ye çıktı.

88. dakikada Grimm'in uzak mesafeden çektiği şutta, Amadou'nun müdahalesine rağmen top ağlara gitti ve skor 3-0'a geldi. İlginç anlara sahne olan maç ev sahibi ekibin 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Sezonun ilk galibiyetini alan Strasbourg, puanını 3'e çıkarırken, sezonun ilk yenilgisini alan Lille ise 3 puanda kaldı.

Strasbourg 3 - 0 Lille
63' Mike Maignan - Kırmızı
74' 1 - 0 Jonas Martin
83' 2 - 0 Dimitri Lienard (Penaltı)
88' 3 - 0 Jeremy Grimm

Kaleye önce De Preville,

Ardından Amadou geçti

YORUMLAR 4
  • Yurttas 6 yıl önce Şikayet Et
    melo penalti kurtarmisti hatirlayin :)
    Cevapla
  • yolcu 6 yıl önce Şikayet Et
    yüzde yüzlük bir golü kurtarma ihtimali olur mu
    Cevapla
  • SAİT 6 yıl önce Şikayet Et
    daha önce beşiktaş fener maçı vardı beşiktaşta pancu kaleye geçmiş ve beşiktaş geriden geldi ve maçı kazandı ... bu da bir şey mi
    Cevapla
  • alanya 6 yıl önce Şikayet Et
    gol atan kaleye geçseydi
    Cevapla