Chedjou'dan Sneijder itirafı! 'Kimse bilmiyor...'

Galatasaray'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan Kamerunlu oyuncu Aurelien Chedjou, Fransız basınına Sneijder açıklaması yaptı.

Chedjou'dan Sneijder itirafı! 'Kimse bilmiyor...'
Chedjou'dan Sneijder itirafı! 'Kimse bilmiyor...'
GİRİŞ 08.08.2017 14:46 GÜNCELLEME 08.08.2017 14:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan Kamerunlu oyuncu Aurelien Chedjou, sözleşmesi fesh edilen ve Nice'ye giden Wesley Sneijder hakkında açıklamalarda bulundu. L'Equipe gazetesine konuşan Chedjou, sarı-kırmızılı yönetimi eleştirdi.

İşte o açıklamalar...

BALOTELLI VE PLEA'YI COŞTURUR

Real Madrid ya da Inter'deki Sneijder değil ancak, hırsında değişen bir şey yok. Sneijder, Dünya Kupası'nda kendini göstermek isteyecektir. Fiziksel olarak iyi durumdaysa harikalar yaratabilir. Balotelli ve Plea Sneijder'in gelişinden sonra bunun keyfine varacaklar.

BİZİ YEMEĞE GÖTÜRÜRDÜ

Takım oyunu anlamında sıkıntı yaratmaz. Antrenmanlara ilk gelen oyuncu Sneijder'di. Bir şeyler kötü gittiğinde herkesi motive eden kişidir özellikle de genç oyuncuları. Kimseye asla yüksek sesle konuşmaz ve herkesi özenle dinleyen büyük bir yıldız. Mesela antrenmandan sonra bizi sürekli yemeğe davet ederdi, bağlılığı güçlendirmek isterdi.

TÜRKİYE'DE KİMSE BİLMİYOR

Kimse Sneijder'in sözleşmesinin neden feshedildiğini bilmiyor. Sneijder'in kulüp ve taraftarlara çok şey verdiği unutulmamalı. Türkiye'de kimse neden gönderildiğini bilmiyor. Yönetimle arasında özel bir durum.

NICE TERCİHİ HARİKA

Bana Galatasaray'da oynarken Fransa Ligi'nin nasıl olduğunu sorardı. Sezon sonunda Dünya Kupası'nda kendini göstermek istiyor. Bu yüzden Fransa'yı seçti. Bence, Nice Sneijder için harika bir seçim oldu

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 6
  • Loca 6 yıl önce Şikayet Et
    Siyaseten Hollanda ve Almanya ile yaşananlar şaka değil.. Van Persie nin de kaçmak istediği hiç gizli değil ama koparabildiği parayı kopararak gitmek istiyor.
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha profesyonel bir ligde oynamak için paradan taviz verdi hepsi bu.
    Cevapla
  • ülkücü gençlik 6 yıl önce Şikayet Et
    sorunu bilmeyecek ne var. Gs indirim istedi o da inmedi. şimdi 1.8 eroya oynasın
    Cevapla
  • Ultraaslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Seni satani bizde satariz..TudorÖzbekİstifa FatihTerimYuvaya
    Cevapla
  • bitikler 6 yıl önce Şikayet Et
    chedjou, biz saha dışında her şeyini veren oyuncuyu ne yapalım. saha içinde her şeyini veren oyuncu lazım bize. sen defansdayken gol yeme makinası oldu gs. ama biz seni de sneideri de yıldız diye almıştık. siz yıldız değil, sönmüş yıldızsınız. bitiksiniz.
    Cevapla
  • kerem 6 yıl önce Şikayet Et
    o yuzden adamin galatasarayda kac tanr golu var ceza sahasi disindan volkan demirele attigi golleri ne ara unuttun adam 2 gol de 1 asist yapiyordu en azindan yeni takimda ne buluyorsun pas atmayi bile beceremiyen adamlarla dolu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle