Kjaer'in o sözleri! Şampiyonlar Ligi...

Fenerbahçe'den 12.5 milyon Euro'ya Sevilla'ya transfer olan Danimarkalı stoper Simon Kjaer, yaptığı açıklamalar ile gündeme damga vurdu.

Kjaer'in o sözleri! Şampiyonlar Ligi...
Kjaer'in o sözleri! Şampiyonlar Ligi...
GİRİŞ 04.08.2017 12:08 GÜNCELLEME 04.08.2017 12:08
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sevilla'nın Fenerbahçe'den 12.5 milyon Euro'ya transfer ettiği ve Sevilla tarihinin en pahalı defans transferi olarak tarihe geçen Kjaer, İspanyol kulübüne imza attıktan sonra açıklamalarda bulundu. Kjaer'in "Şampiyonlar Ligi seviyesinde oynamayı özlemiştim." diyerek yaptığı açıklama F.Bahçeli taraftarları kızdırdı.
 
İşte o açıklamalar:
 
''HAYATIMIN EN BÜYÜK ADIMI''
 
Sevilla'ya transferinin kendisi için çok kolay bir tercih olduğunu belirten Kjaer, ''Burada olduğum için çok mutluyum. Takımdaki kalitenin ne kadar yüksek olduğunu gördüm. Sevilla'nın tarihini biliyorum, ben de başarılarına katkıda bulunmak istiyorum. Bu transfer, hayatımın en büyük adımı oldu. Sevilla'dan teklif geldiğinde hiç düşünmedim bile. İspanya Ligi, dünyanın en iyisi'' sözlerini kullandı.
 
''TIPKI AİLEM GİBİ SEVILLA İÇİN DE ÖLÜRÜM''
 
Sevilla'ya transfer olduğu için çok mutlu olduğunu kaydeden Danimarkalı stoper, ''Ben basit bir adamım. Kendim hakkımda konuşmayı çok sevmem. Sevilla'nın başarısı için sahada ölmeyi göze alırım. Tıpkı ailem için yapacağım gibi...'' şeklinde konuştu.
 
''ŞAMPİYONLAR LİGİ SEVİYESİNİ ÖZLEMİŞTİM''
 
Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı çok özlediğini söyleyen Simon Kjaer, ''Şampiyonlar Ligi seviyesinde oynamayalı çok olmuştu. Bu seviyeyi özlemiştim. Ancak artık buradayım ve uzun yıllar da burada kalmak istiyorum'' dedi.

YORUMLAR 13
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Ünlü futbolcu Ümit Davala ne demiş bu fenerden bir cacık olmaz.
    Cevapla
  • mhmt fgh 6 yıl önce Şikayet Et
    dogru söylemiş
    Cevapla
  • Ultras 6 yıl önce Şikayet Et
    Iyi futbolcu iyi insan .
    Cevapla
  • 44 mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    kaç tane şampiyonlar ligi maçı oynamışki daha önce özleddim diyor
    Cevapla
  • Osman Baba 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi de ne var bunda kızacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle