Barcelona şaşırttı! Arda ayrılacak derken...

12 Temmuz'da yeni sezon çalışmalarına başlayacak Barcelona'da Arda Turan; Messi, Neymar ve Pique ile birlikte reklam çekimi için Tokyo'ya uçtu.

Barcelona şaşırttı! Arda ayrılacak derken...
Barcelona şaşırttı! Arda ayrılacak derken...
GİRİŞ 11.07.2017 13:44 GÜNCELLEME 11.07.2017 18:30
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Barcelona, yeni forma sponsorunun Japonya'da düzenleyeceği etkinlikte Messi, Neymar, Pique ve Arda Turan'ın yer alacağını açıkladı.

Arda Turan sosyal medya hesabı üzerinden Tokyo'yo uçtuğunu belirtip iki fotoğrafla birlikte ''Yeni gün yeni umut'' ve ''Tokyo, 10 saat daha var ama olsun'' mesajını paylaştı.

AYRILACAK DERKEN...

Geçtiğimiz günlerde Arda Turan'ın adı Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande ile anılmıştı. İddialara göre Guangzhou Evergrande, Barcelona'ya Arda Turan için 50 milyon euroyu gözden çıkarmıştı. Arda'nın Tokyo'ya gidişi Barcelona'da kalacağı yönünde yorumlandı.

BARCELONA 23 TEMMUZ'DA MAÇLARA BAŞLIYOR

Barcelona 12 Temmuz'da yeni sezonu açacak. Çalışmalar başladıktan sonra 23 Temmuz'da Juventus, 27 Temmuz'da Manchester United ve 30 Temmuz'da Real Madrid ile Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda karşılaşacak.

İşte Arda Turan'ın sosyal medyadaki paylaşımları...

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 22
  • tarafsız 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın Arda turan adamın dibisin sen...
    Cevapla
  • Taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye temsil ediyor derken ....nasıl oluyor bu. ? Messi , İniesta Ronaldo gibi oyuncular millî takımda destekliyorlar ülkesini. Bizimkilerde milli formayı küçük görüyorlar olsa gerek ki vazgecebiliyorlar.
    Cevapla
  • Müslüman Kürt 6 yıl önce Şikayet Et
    Valla kim ne derse desin olumsuz olarak.. Ben şahsen Arda Turan'ı çok severim bi o kadarda başarılarını severim... Sıkıysa onun yükseldiği yere sizin o fitne beyniniz yükselsin. Tabi nerdeeee. Anca klavye kahramanlığı yaparsınız. Hiçbir şey olmasa dahi adam TÜRKİYE'yi temsil ediyor. Sizin bu memleket için faydanız nedir hele onu masaya koyun.. Yok sıfır.
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ardaya 40 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiler bedavaya bırakmazlar. Basında yok fenere gelecek yok Beşiktaş a gelecek hangi parayla Arda'nın formasını alırlar
    Cevapla
  • Tahin 6 yıl önce Şikayet Et
    Sıkma canını,parasını Ben verecem bendede yok
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    arda gibi joker futbolcuyu kim bırakır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle