Tatili yarıda kesip İspanya'ya gitti! Transfer...

Futbol yaşantısını La Liga ekiplerinden Deportivo'da sürdüren Emre Çolak performansı ile İspanya'nın dev kulüplerini peşine taktı.

Tatili yarıda kesip İspanya'ya gitti! Transfer...
Tatili yarıda kesip İspanya'ya gitti! Transfer...
GİRİŞ 23.06.2017 16:19 GÜNCELLEME 23.06.2017 16:19
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Valencia ve Sevilla milli futbolcunun transferi için Deportivo'ya teklifleri yaptı.

Deportivo 10 milyon Euro istiyor

Galatasaray sözleşmesini uzatmadığı için Deportivo'ya bedelsiz bir şekilde transfer olan ve sözleşmesinde 20 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunan Emre için kulübü kapıyı 10 milyon Euro'dan açtı.

Bu söylentiler ve iddialar koşulurken Emre Çolak Bodrum'daki tatilini yarıda bırakıp yakın arkadaşı Olcan Adın ile birlikte Barcelona'ya gitti. Yıldız futbolcunun sosyal medyadan yaptığı paylaşım transfer için mi gitti sorusunu akıllara getirdi.

"Sürpriz bir gelişme yaşanabilir"

Fanatik'e konuşan Emre Çolak, "Olcan abiyle birlikte tatilimizi İspanya'da sürdüreceğiz. Bir süre Barcelona'da kaldıktan sonra İbiza'ya geçeceğiz. Transferim ile ilgili olarak Ahmet Bulut görüşmeleri sürdürüyor. Yakında bir sürpriz olabilir" ifadesini kullandı. (Fanatik)

YORUMLAR 7
  • emrah ylcn 6 yıl önce Şikayet Et
    emre colak ve semih kaya alt yapidan ciktiklari zaman cok iyi is cikaracaklarina inaniyordum. herkes tarafindan biliniyor ki turk futbolu populerlik uzerine kurulu ya arkadasim harika iki futbolcuyu ve onun gibilerine neden sahip cikmiyorsunuz!
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    Onlarda biraz avrupada kendilerine baktıkları gibi baksınlar. Emre ve semihe verilen şanslar başka kluplerde verilmez. Açar bakarsın kaça maç oynamışlar.
    Cevapla
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Olcan gs den oynamadan aldığı paraları harcıyor ne güzel dünya.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde beş para etmezler başka kulübe gidince messi kesilirler adamlara para kazandırırlar ben olsam alt yapıyı komple kapatırdım hayır gelmez bu veletlerden
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence oynamıyor değil, oynatmıyorlar daha doğru..
    Cevapla
  • mübarekinsan 6 yıl önce Şikayet Et
    pavarotti de bizde 5 para etmedi adam yurtdışına çıkınca dünyanın en iyi tenor u oldu. bu memleket necaset olmuş galiba bereketi kalmamış
    Cevapla
  • adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Anlamayacaksın değilmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle