Katar krizinde son perde! Barça forması giyene...

Katar'ı yalnızlaştıran ülkeler arasındaki Birleşik Arap Emirlikleri, Doha yönetiminin sponsor olduğu formaları giyen vatandaşlarını cezalandırmaya hazırlanıyor.

Katar krizinde son perde! Barça forması giyene...
Katar krizinde son perde! Barça forması giyene...
GİRİŞ 10.06.2017 13:59 GÜNCELLEME 10.06.2017 16:18
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Dünyayı ve Ortadoğu'yu sarsan Katar krizinde, Doha yönetimini tecrit eden ülkeler akıl almaz yasaklarına bir yenisini ekledi.

Daha önce Katar'a sosyal medyadan destek mesajı yazanlara 15 yıl hapisle cezalandıracağını duyuran Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), bu kez Barcelona forması giyenleri hapse atmaya hazırlanıyor.

15 YIL HAPİS

Barcelona'nın geride kalan sezonda forma sponsoru Katar Havayolları'ydı. BAE yönetimi, Barcelona forması giyenlere 15 yıl hapis cezası öngörüyor.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, Barcelona reklamlarının bulunduğu panolarda formaların göğüslerinin kapatıldığı görülüyor.

NE OLMUŞTU

Ülkelerinin hava sahasını Katar'a kapatan Suudi Arabistan, BAE ve Bahreyn, Katarlı diplomatların 48 saat içinde ülkelerinden ayrılmasını istemişti. Suudi Arabistan ayrıca Katar'ın tek kara sınırını kapatmıştı.

KATAR'A YAPTIRIMLAR UYGULANMIŞTI

Katar'a karşı diplomatik ablukaya aynı gün içinde Maldivler, uluslararası toplumca meşruiyeti olmayan darbeci general Halife Hafter destekçisi Libya'daki Tobruk hükümeti, Moritanya ve Komor Adaları gibi bugün sayıları 10'a varan ülkeler katılmıştı.

Ürdün ise salı akşamı Katar ile diplomatik ilişkilerinin seviyesini düşürdüğünü ve merkezi Katar'da bulunan El-Cezire televizyonunun yerel ofisini kapattığını duyurmuştu.

YORUMLAR 28
  • ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde CHP kafası bunlardada ABD besleme si kafası vay be allah gavurlaşan müslümana fırsat vermesin
    Cevapla
  • KENAN 6 yıl önce Şikayet Et
    BEA yönetimi bir ingiliz sömürgesidir. müslümanlara ne zaman bir faydası dokunmuştur ki şimdi dokunsun.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu araplarda bir sıkıntı var ama çözemedim
    Cevapla
  • Öyle mi bae 6 yıl önce Şikayet Et
    Barcelona formasındaki haça ses cikartmazken katar yazısına mi taktınız. Nasıl bir fitnesin bae sen
    Cevapla
  • KaraKarga 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye+Pakistan beraber bunlara Savas acmali ! Türkiye ve Iran , Iraki bölüsmeli ve Israel le Filistin Devleti Gazze ile birlesmis Filistin icin Misirin Sinai yarim adasi verilsin , bunlarin her oyunu bozulmus olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle