John Terry'e sürpriz teklif

AFC Bournemouth'un, Chelsea ile kontratı biten ve 1 sezon daha futbol oynamak isteyen John Terry'e hem oyunculuk hem antrenörlük teklifi yaptığı kaydedildi.

John Terry'e sürpriz teklif
John Terry'e sürpriz teklif
GİRİŞ 08.06.2017 18:12 GÜNCELLEME 08.06.2017 18:12

İngiltere Premier Lig'in mütevazı kulüplerinden Bournemouth'un Chelsea'den John Terry'i transfer etmek için harekete geçtiği öne sürüldü.

İngiliz basınında yer alan haberde; Chelsea ile kontratı sona eren John Terry için teklifini sunan Bournemouth'un, veteran yıldıza ayrıca antrenörlük fırsatı da sağlayacağı kaydedildi. Bournemouth Menajeri Eddie Howe'un özellikle bu transferde önemli bir rol oynadığı ve antrenörlük yapmak isteyen John Terry'e bu geçiş konusunda kolaylık sağlama sözü verdiği belirtildi.

John Terry'e bir diğer teklifin West Browmcih Albion'dan geldiği ve yıldız futbolcunun iki teklifi de değerlendirmeye aldığının altı çizildi.

En az 1 sezon daha kariyerini sürdürmek isteyen John Terry, 1995'te West Ham'dan geldiği Chelsea'de toplam 690 maça çıktı ve 41 gol attı. Terry, Chelsea kaptanı olarak 5 Premier Lig, 5 Federasyonu Kupası, 3 Lig Kupası, 1 Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi kupalarını kaldırdı.