Menajeri resmen duyurdu! 'Arda Turan...'

Menajer Ahmet Bulut, Arda Turan'ın Barcelona'dan ayrılmayacağını açıkladı.

Menajeri resmen duyurdu! 'Arda Turan...'
Menajeri resmen duyurdu! 'Arda Turan...'
GİRİŞ 05.06.2017 12:56 GÜNCELLEME 05.06.2017 13:02
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, milli futbolcunun 30 Haziran 2020 yılına kadar Barcelona ile sözleşmesi olduğunu belirterek, "Hiçbir yere gitmiyor. Barcelona yönetimi de kendisinden memnun. Hiçbir takımla görüşmemiz olmadı. Haberler kendisini rahatsız ediyor. Hatta Barcelona yönetimi de çıkan haberlerden rahatsız. Sezonun ikinci yarısından bu yana bizi her yere gönderdiler. 2020 yılına kadar Barcelona'dayız" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 14
  • MARIA 6 yıl önce Şikayet Et
    Günde 1500 kişi ile instagram dan yazışmaya, Barcelona da da yedek beklemeye, milli takımda da yürümeye devam eder o zaman desene.
    Cevapla
  • fidan 6 yıl önce Şikayet Et
    bitmis artik arda barcelonanin adi ile ayakta kalmaya calisacak
    Cevapla
  • Zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce Arda yi satin alma opsiyonlu kiralayacak..Ahada buraya yaziyorum..Dedigim cikmasin daha da buraya yorum yazmam...Aziz Arda ya fener formasi giydirecek...
    Cevapla
  • amca 6 yıl önce Şikayet Et
    Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş. Arda Galatasaray lı dır gerçek Galatasaray lı. Ona fener formasını ancak jübile maçı yaparsa iki takım Arda için o zaman giydirebilirsin ki o da Metin OKTAY a saygısından olur.
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    yani fener ardayi satin alma opsiyonuyla kiralayacak ha sen hangi dünyada yasiyorsun 41milyon€ euro aziz neresinden cikaracak zeki.
    Cevapla
  • elbeylili 6 yıl önce Şikayet Et
    fiyat yükseltiyorlar.blöf
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Ver gazi ver balon bir gün fosss patlar bunlar reklam iyi topcu daima sahada olur iyi isci isini yapandir gerisi bos ülke futbolu taa tepeden baslar dibe kadar malesef bide ne tepesi ne dibi var benzini bitmis araba ne kadar itilir. ????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle