Eden Hazard bombası! Rekor bonservis

Real Madrid, Chelsea'den Eden Hazard'ı kopartmak için 115 milyon euroluk bonservis bedelini gözden çıkarttı.

Eden Hazard bombası! Rekor bonservis
Eden Hazard bombası! Rekor bonservis
GİRİŞ 01.06.2017 14:56 GÜNCELLEME 01.06.2017 14:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Real Madrid, Premier Lig şampiyonu Chelsea'nin yıldız oyuncusu Eden Hazard için 115 milyon Euro'luk bir teklif hazırlıyor. Real Madrid teknik patronu Zidane'nın ısrar ile kadrosunda görmek istediği isimlerden olan Hazard için İspanyol ekibi tüm şartları zorlayacağı belirtildi.

115 milyon Euro'luk transferin gerçekleşmesi durumunda 26 yaşındaki Eden Hazard, dünyanın en pahalı oyuncusu olacak.

"BAŞKA RÜYALARI YAŞAMAK..."

Transfer haberlerinin sorulması üzerine şaşırtıcı bir yanıt veren Eden Hazard, "Başka takımlarda oynamak, başka rüyaları yaşamak için her zaman bir gayret oluyor fakat ben şimdiye odaklandım. Chelsea ile 2020'ye kadar sözleşmem var. İlk önce bu yılı Chelsea ile iyi bitirmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"KİMSE İSTEMİYORDU"

İsminin geçtiği kulüplerle ilgili değerlendirme yapan Belçikalı yıldız, "PSG doğru olmasa da Real Madrid ve belki de Bayern Münih'in ilgileri doğru olabilir. Geçtiğimiz yıl kimse istemiyordu" şeklinde konuştu.

"BAZEN DELİ EDİYOR"

Chelsea'nin teknik direktörü Antonio Conte ile olan ilişkileri hakkında konuşan Hazard, "Bazen saha kenarında beni delirtiyor. Her zaman bağırıyor. Oyuncuları sürekli uyarıyor ve bizi bu sezon başarılı kıldı. Oyuncular sırasında her şeyi vermemizi sağlıyor." dedi.

YORUMLAR 1
  • vahid 6 yıl önce Şikayet Et
    qewey
    Cevapla