Griezmann ipleri kopardı!

İspanyol basınında çıkan haberlere göre Atletico'nun Fransız golcüsü takımdan ayrılma talebini kulüp yönetimine iletti.

Griezmann ipleri kopardı!
Griezmann ipleri kopardı!
GİRİŞ 31.05.2017 14:02 GÜNCELLEME 31.05.2017 14:02

İspanyol radyosu Deportes COPE'nin haberine göre Atletico Madrid'in yıldızı Antoine Griezmann kulüp yönetimine takımdan ayrılma talebini iletti.

26 yaşındaki golcü oyuncunun ismi ocak ayındaki transfer döneminden bu yana Manchester United'la anılıyor, transferine kesin gözüyle bakılıyordu.

Dedikoduların ayyuka çıkmasının ardından Griezmann "Manchester United'a gitme ihtimalim 10'da altı" diyerek muhtemel bir geçiş için sinyal de vermiş, bu yüzden Jose Mourinho tarafından eleştirilmişti.

Portekizli menajerin "Açıklamaları Atletico'ya saygısızlık" sözlerinden sonra takımının resmi sitesine konuşan yıldız isim "Hala bir Atletico'luyum" ifadelerini kullanmış ve takımla kupalar kazanmak istediğini belirtmişti.

Ancak İspanya'dan gelen son haberler, Griezmann'ın Atletico'yla değil Manchester United'la kupa hayalleri kurduğuna işaret ediyor. 

53 maçta 26 gol atıp 12 asist yapan Griezmann bu sezon takımının Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yürümesinde çok önemli rol oynasa da takımıyla muhtemelen son sezonunda yaşadığı lig mücadelesinde zirvenin 15 puan gerisinde kalmıştı.