Premier Lig'den Galatasaray'a iki yıldız!

Dört koldan transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da, Tottenham'ın 24 yaşındaki Avusturyalı stoperi Wimmer ile 22 yaşındaki golcüsü Janssen'in radara girdiği ortaya çıktı.

Premier Lig'den Galatasaray'a iki yıldız!
Premier Lig'den Galatasaray'a iki yıldız!
GİRİŞ 28.05.2017 12:23 GÜNCELLEME 28.05.2017 12:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray Wimmer ve Janssen'in peşinde! Dört koldan transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da tam yetki verilen futbol direktörü Cenk Ergün temaslarını sıklaştırırken, rotayı İngiltere'ye çevirdi.

Ergün'ün son olarak, Tottenham'ın iki genç yıldızı; Kevin Wimmer ve Vincent Janssen'i gözüne kestirdiği öğrenildi. 24 yaşındaki Wimmer, Avusturyalı ve milli takımda da oynuyor. 1.87 boyundaki genç stoper, bu sezon Tottenham'da fazla şans bulamadığı için kiralanacak. Janssen ise uzun süredir Cim Bom'un gündeminde.

22 yaşındaki Hollandalı futbolcunun bonservisiyle birlikte alınması planlanıyor. Janssen bu sezon 2 gol 2 asistlik performansıyla Premier Lig'de bekleneni veremedi.

YORUMLAR 3
  • Yusuf D. 6 yıl önce Şikayet Et
    K.Wimmmer kadroya arada birkaç kere zar zor girebilmiş,7 milyon küsur euro bonservisi var,V.Janssen ise 17 milyon euroluk yedek,bir yedek oyuncuya 17 milyon euro bonservismi ödeyecek GS. yok canım,Özbek ve yönetiminin berbatötesi oduğunu biliyoruzda bu kadar şapşal da değillerdir herhalde.
    Cevapla
  • Boztepe52 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bos isler adamlar madem yildiz niye versinler belkim yilzin gölgesinde oynamislardir onlarada isik vurmusdur her halde
    Cevapla
  • musa 6 yıl önce Şikayet Et
    radara girdilerse eyvah..
    Cevapla