'Arda Turan'ı alırsanız gelirim'

Inter ile yeni teknik direktörlük için görüşmeler yaptığı öne sürülen Diego Simeone'nin, Arda Turan'ın transferini şartlar arasında saydığı iddia edildi.

'Arda Turan'ı alırsanız gelirim'
'Arda Turan'ı alırsanız gelirim'
GİRİŞ 28.04.2017 10:01 GÜNCELLEME 28.04.2017 10:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Inter'in yeni teknik direktörlük görev için Diego Simone ile görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Juventus'un dominasyonunu kırmak için madden hiçbir fedakarlıktan kaçınmama kararı alan Inter'in Diego Simeone'yi de büyük bir transfer bütçesiyle takımın başına geçirmeyi düşündüğü öne sürüldü. Inter yöneticisi Javier Zanetti'nin çok yakın arkadaşı olan Cholo Simeone ile görüştüğü, başta reddeden Simeone'nin Zanetti'nin çabaları sonucu gelme fikrine daha sıcak bakmaya başladığı kaydedildi.

Diego Simeone'nin görüşmeler sırasında Javier Zanetti'ye bazı oyuncuların transferinin gerekli olduğunu ilettiği yazıldı. Simeone'nin istediği ilk ismin Barcelona'dan eski öğrencisi Arda Turan olduğu vurgulandı. Görüşmede adı geçen diğer isimlerin Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, Bernardo Silva ve James Rodriguez olduğunun altı çizildi.

Diego Simeone'nin kadrodaki bazı isimlerin gönderilmesi ve böylece transfer bütçesinin büyümesi için de görüş belirttiği bilgisi verildi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 2
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    o istediği oyunculardan en fazla biri gelir, interde juventus dominasyonunu kırmaya değil, firkstürde biraz daha iyi bir yerde gözükmeye oynamalı.
    Cevapla
  • RUHİ 6 yıl önce Şikayet Et
    barcadan intere gitmek :) simone başıma ne olduysa
    Cevapla