Hacamat yaptırdı! Sosyal medyada gündem oldu

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, kupa çektirme tedavisini uyguladı ve görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Hacamat yaptırdı! Sosyal medyada gündem oldu
Hacamat yaptırdı! Sosyal medyada gündem oldu
GİRİŞ 27.04.2017 11:46 GÜNCELLEME 27.04.2017 11:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Neymar, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla gündeme oturdu. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı yıldız, halk arasında 'bardak çektirme' olarak da bilinen hacamat tedavisi gördü.

ABD'li yüzücü Michael Phelps, Rio Olimpiyat Oyunları'nı 6 altın ve 1 gümüş madalya ile tamamlarken, yarışlar sırasında sırtında oluşan izler dikkat çekmişti. Phelps'in izlerinin Türkiye'de zaman zaman başvurulan, kupa çekme yönetimi nedeniyle oluştuğu ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR 7
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Hacamat, çok kuvvetli bir sünnetdir. Osmanlı alimleri zekaları zinde kalsın diye 6 ayda bir yaptırırdı. Baş ağrısına kesin çözüm, ben de her yıl düzenli yaptırıyorum, baş ağrısından eser yok.
    Cevapla
  • osmanli hatunu 6 yıl önce Şikayet Et
    hacamat farkli.kupa tedavisi farkli. hacamat ta kesik atilip kilcal damarlar kirli kani disari atiyor ve temizleniyor hatta bgun benim hacamat gunum. kupa ise sadece icerdeki olan agri toplanip sonrasinda masajla iyilestirilmye calisiliyor.
    Cevapla
  • mertol 6 yıl önce Şikayet Et
    haber olması için illa neymarın mı yaptırması gerekiyordu? onu geçinde hastaneler ne zaman başlıyor resmi olarak hacamata? Bekliyoruz.
    Cevapla
  • Müslim 6 yıl önce Şikayet Et
    Yav hacamat 1400 yıl önce Resulullah'ın tavsiye ettiği bir tedavi yöntemi. Halbuki son yüzyılda İslâm'a dair her bir şey unutturulmaya çalışıldığı gibi bu da unutturuldu. Şimdi bizden çaldıkları tedavi yöntemini kullanıyorlar. Bizdeki din düşmanı zihniyet de nirvana olarak gördükleri batının malı gibi alıp kullanıyor.
    Cevapla
  • Ensar Sağır 6 yıl önce Şikayet Et
    ya siz yapmayın bari hacamat nedir kupa çekme nedir bi araştırın öyle haber yapın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle