Mesut Özil'den transfer açıklaması!

Bir süredir Fenerbahçe'yle adı anılan Türkiye'de büyük heyecan yaratan Mesut Özil, Alman Gazetesi Bild'e konuştu, muhtemel transferiyle ilgili ipuçları verdi.

Mesut Özil'den transfer açıklaması!
Mesut Özil'den transfer açıklaması!
GİRİŞ 29.03.2017 16:11 GÜNCELLEME 29.03.2017 16:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda Arsenal'de kalmama ihtimali yüksek olan, Arsene Wenger'le de birçok anlaşmazlık yaşayan Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, muhtemel transferi hakkında bir karar vermediğini söyledi. 

Karar sezon sonu!

Alman Bild'e konuşan Mesut, "Arsenal'le 1 yıllık daha sözleşmem var. Futbolda her an her şey olabilir ancak ben henüz kararımı vermedim. Sezon sonu sağlıklı bir şekilde düşünüp, öyle karar evreceğim" dedi. 

"Annem havalara uçar!"

Alman Gazetesi'ne, Bundesliga'ya dönme fikrine uzak olmadığını da belirten Mesut, "Tabii ki bu bir seçenek. Ailem, özellikle de annem böyle bir şeyi duysa mutluluktan havalara uçar" şeklinde konuştu. 

"Kalbim 'Real' diyor"

Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmesindeki erken final olarak görülen Bayern Münih-Real Madrid karşılaşmalarında kalbinin İspanyol devinden yana olduğunu belirten Mesut, "Kalbim 'Real Madrid' diyor. Çünkü orada oynadım ve çok sevdiğim arkadaşlarım hala orada" yorumunu yaptı. 

YORUMLAR 3
  • Muharrem 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'ye gelecek diyenler ; Adam Arsenalden haftalık 300 bin sterlin istiyor.Yıllık 20 milyon euro yapar nasıl olacak bu iş ?
    Cevapla
  • noname 6 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe ye hoca arıyosunuz alın Arsen Wenger i. Özil le beraber gelsin o zmn RVP de oynar. eski kurt onun dilinden iyi anlıyordu. Kocaman sorunlarla uğraşmasın Fenerbahçe yine.
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    kulübün anahtarını verseniz o ikisi yine gelmezler. arsenalde yıllarca profesyonelce takımı kurmuş yönetmiş adam, azizin feodal sistemine niye gelsin? kafayı yemiş olması lazım. her şey para da değil.
    Cevapla