G.Saray'dan sonra Nantes'ın da sabrını tüketti!

Galatasaray'ın sezon başı Fransa Ligi ekiplerinden Nantes'tan kiraladığı ancak 1 dakika bile oynamayan Kolbeinn Sigthorsson, Fransız kulübünün de sabrını tüketti.

G.Saray'dan sonra Nantes'ın da sabrını tüketti!
G.Saray'dan sonra Nantes'ın da sabrını tüketti!
GİRİŞ 29.03.2017 15:11 GÜNCELLEME 29.03.2017 15:21

Bu sezon başında Galatasaray'ın Fransız ekibi Nantes'tan kiraladığı ancak 'sakatım' diyerek oynamayan İzlandalı forvet, devre arasında sözleşmesi fesh edilip tekrar Nantes'a gönderilmişti. Galatasaray, Sigthorsson'u gönderebilmek için kasasından 400 bin Euro çıkartmıştı.

Fransız takımında da sakatlığını atlatamayan 27 yaşındaki futbolcu, isteksiz hareketleriyle Nantes teknik direktörü Sergio Conceiçao'yu da bıktırdı. Portekizli teknik adam, ''Sezon sonuna kadar oynayabilirim'' diyen İzlandalı golcüye veto verdi.

Fransız basının haberine göre Sergio Conceiçao, Sigthorsson'a ''Beni bir daha rahatsız etme'' diyerek kapıyı kapattı. Takımına yeni bir sistem oturtan genç teknik direktörün Sigthorsson için kadroyu bozmayacağı ve sezon sonuna kadar aynı kadroyla devam edeceği belirtildi.

Sigthorsson, en son 28 Ağustos 2016 tarihinde bir maçta oynayabilmişti.

Galatasaray'ın büyük umutlarla kadrosuna bağladığı Sigthorsson, büyük hayal kırıklığı yaratımıştı. Gelecek sezonda da forma şansı bulması imkansız görünüyor.