Barcelona'nın Arda planı ortaya çıktı!

Geçtiğimiz sezon transfere yaklaşık 130 milyon euro harcayan Barcelona, yaz transfer döneminde harcayacağı parayı, satacağı oyunculardan kazanmayı planlıyor.

Barcelona'nın Arda planı ortaya çıktı!
Barcelona'nın Arda planı ortaya çıktı!
GİRİŞ 15.03.2017 21:12 GÜNCELLEME 16.03.2017 07:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçen sezon harcadığı 130 milyon euro ile sıkıntı yaşayan Barcelona'nın, bu sezon bazı oyuncuları elden çıkartarak kaynak yaratmayı planladığı ortaya çıktı.

İspanyol basınına yansıyan haberde, Barcelona'nın transferine sıcak bakabileceği isimlerin başında milli oyuncumuz Arda Turan'ın da olduğu belirtildi. Kulübün yaz transfer dönemi için böyle bir plan yaptığı ve Luis Enrique'nin yerine gelecek teknik direktörün de bu konuda belirleyici olacağı belirtildi.

Atletico Madrid'den 34 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Arda Turan'ın adı son dönemlerde sıkça Çin Süper Ligi ekipleriyle anılıyor. Katalan kulübüne yakınlığı ile bilinen Sport ve El Mundo Deportivo gazeteleri de Arda Turan'a Çin'den teklifler olduğunu ve Arda'nın da bu teklifleri değerlendirebileceğini haberlerine taşımıştı.

Milli oyuncumuz Arda Turan, bu sezon Barcelona formasıyla 29 maça çıkarken, 13 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 3
  • Harun ÖZDEMİR 7 yıl önce Şikayet Et
    Arda Seneye Chelsea Yolcusu Beyler Merak Etmeyin Chelseada Bu Futbolla Seneye Şampiyonlar Liginde Rüzgar Gibi Estirir
    Cevapla
  • muhi 7 yıl önce Şikayet Et
    sunu gondersinler cine ucra bir takimada uzak olsun gorunmesin ortalikta bu nedir ya 24 saat bundan bahsediliyor papua gine bile barcelonada futbolcu oynatıyor bunun kadar yaygarasi yapilmiyor. biltirdi artik.
    Cevapla
  • Bekir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Avrupa'ya giden Türk futbolcu ları geri tr ye almayın.gidip 1 sene Hristiyan a hizmet ediyor Hristiyan da dalga geçer gibi futbolu 150 sene geriden takip eden Çin e satmayı planlıyor bu futbolcuyu.
    Cevapla