Arda Turan tarihi geceyi anlattı!

Barcelona forması giyen Arda Turan, Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanşında PSG'yi 6-1 yendikleri unutulmaz karşılaşmayı anlattı.

Arda Turan tarihi geceyi anlattı!
Arda Turan tarihi geceyi anlattı!
GİRİŞ 10.03.2017 09:55 GÜNCELLEME 10.03.2017 09:55

BeIN Sports'a konuşan milli futbolcumuz, maçın çok zor geçeceğini bildiklerini ancak bu zaferin hayalini kurduklarını belirtirken, "İlk maçın ardından Instagram hesabıma 'Hiçbir şey bitmedi' yazan bir fotoğraf koymuştum. Zaten takımdaki bütün oyuncular daha önce 4-0'dan, 5-0'dan maç kazanmıştı. PSG karşısında da maçın her saniyesinde mücadele ettik ve sonuç da mucizevi bir şekilde bize geldi. Tribündeki herkes turu geçeceğimize inanmıştı ve bizi de inandırdılar. Onlara ayrıca teşekkür etmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Arda, hocası Luis Enrique'nin karşılaşma öncesi sarf ettiği "Onlar bize 4 attıysa, biz de onlara 6 atarız" sözlerinin hatırlatılmasını üzerine, "Dünyanın en iyi oyuncuları, dünyanın en iyi takımı, dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri... Böyle bir geri dönüşü biz gerçekleştirmeyeceğiz de kim gerçekleştirecek? Dün maça giderken herkesin içinde bir umut vardı çünkü biz Barcelona'yız. Luis Enrique de dün bize verdiği taktikle bu turu ne kadar istediğini gösterdi." sözlerini kullandı.

Yedikleri golün ardından kısa süreli bir panik yaşadıklarını belirten Arda, "İster istemez umutsuzluğa kapılıyorsunuz ama bunu çabuk atlattık. İçimizde umudu hiçbir zaman kaybetmedik çünkü Messi sahadaydı, Suarez sahadaydı, Neymar sahadaydı... Dünyanın en iyi oyuncuları sahadaydı! Çok büyük bir başarıya imza attığımızı düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.