Tayfun Korkut resmen Leverkusen'de!

Roger Schmidt'i gönderen Alman devi Bayer Leverkusen, sezon sonuna kadar teknik direktörlüğe Tayfun Korkut'un getirildiğini resmen açıkladı.

GİRİŞ 06.03.2017 14:25 GÜNCELLEME 06.03.2017 17:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Almanya Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen, Roger Schmidt'in görevine son verilmesinin ardından Tayfun Korkut ile anlaşmaya vardı. 

Kaiserslautern'deki görevinden ayrılmasının ardından Bursaspor'dan da teklif alan ancak Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığını için teklifi geri çeviren Tayfun, Leverkusen'den gelen teklifi kabul etti. Leverkusen, Tayfun Korkut için resmi açıklamayı da yaptı. Düzenlenen basın toplantısında Tayfun Korkut resmi sözleşmeyi imzaladı. 



RUDİ VÖLLER: "YENİ SEZONDA DA TAYFUN KORKUT OLABİLİR"

Bayer Leverkusen'in sportif direktörü Rudi Völler, "Tayfun Korkut'un karakteri Leverkusen ile son derece uyumlu. Tayfun oldukça modern bir teknik direktör. Tayfun Korkut ile yeni sezonda da Leverkusen'de çalışma ihtimaline olumlu bakıyoruz" dedi.

SCHADE: "TAYFUN KORKUT İLE ZOR DÖNEMDEN ÇIKACAĞIZ"

Leverkusen'in başkanı Michael Schade ise "Tayfun Korkut gibi iyi bir antrenörle anlaştık. Uluslararası araneda oldukça iyi bir futbolculuk geçmişi de var. Tayfun Korkut ile birlikte bulunduğumuz zor dönemden çıkmayı istiyoruz. Onunla birlikte başarılı sonuçlar almayı umuyoruz" diye konuştu.

TAYFUN KORKUT'UN LEVERKUSEN AÇIKLAMASI

Tayfun Korkut, Bayer Leverkusen'in başına geçmesinin ardından "Böylesine üst düzey oyuncuları olan bir kulüpte çalışmak benim için harika bir fırsat. Böylesine önemli bir meydan okuma için iyi motive olarak büyük işler yapmaya çalşıacağız" ifadelerini kullandı.

Sezon sonuna kadar Leverkusen'iş çalıştıracak olan Tayfun Korkut, Leverkusen yönetiminin memnun kalması durumunda önümüzdeki sezon da Leverkusen'deki görevini sürdürecek. 

YORUMLAR 3
  • Gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana tayfun isallah basarali olursun.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    helal be. gurur duydum. Türk olmak gibisi var mı ?
    Cevapla
  • sivas 7 yıl önce Şikayet Et
    Haydi hayirli olsun. Başarılı olursun inşaAllah..
    Cevapla