Başkan açıkladı! Milli yıldıza 25 milyon euro

Altınordu altyapısının en önemli ürünü Çağlar Söyüncü, sezon başında Bundesliga takımlarından Freiburg’a transfer olarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Başkan açıkladı! Milli yıldıza 25 milyon euro
Başkan açıkladı! Milli yıldıza 25 milyon euro
GİRİŞ 18.02.2017 14:19 GÜNCELLEME 18.02.2017 14:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in, A Milli Takım’da da şans verdiği 21 yaşındaki stoper, şimdilerde futbol devlerini peşinden koşturuyor. İlk olarak The Sun Gazetesi, Çağlar’ı Manchester City’nin başarılı hocası Guardiola’nın istediğini yazmıştı. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan da bu iddiaları doğrulayarak, Çağlar’ı Manchester City’nin yanı sıra Zenit ve Roma’nın da istediğini söyledi. Çağlar için konuşulan transfer rakamlarının 9 milyon Eurolardan 25 milyon Eurolara çıktığını ifade eden Özkan, “Çocuklarımız başarılı oldukça biz de gurur duyuyoruz. Transfer gerçekleşirse bize de ciddi bir para gelecek” dedi.

Yüzde 30’u Altınordu’ya

Çağlar Söyüncü’nün Freiburg’dan bir başka takıma transfer olması Altınordu’nun da kasasını dolduracak. Genç yıldızın sözleşmesinde, “İkinci satışından yüzde 30’luk pay Altınordu’ya ödenecek” maddesi bulunuyor. İzmir ekibi yetiştirip sattığı her oyuncuya bu maddeyi koyduruyor. Çağlar’ın transferi Özkan'ın telaffuz ettiği rakamlara gerçekleşirse İzmir kulübü bu transferden 7,5 milyon Euro’luk bir gelir elde edecek.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Ama birde tersden düsünmek lazim manchestere gidince oynatillarmi? Enes ünal, emre mor, salih ucan, bunlara takimlarinda sans yeterince verildimi ?
    Cevapla
  • yorumsuz 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun altinorduya yabancilara para verecegimize yerli cevherleri kesfetmeliyiz
    Cevapla
  • Berk 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun adamlara yetiștirip satıyorlar. Diğet büyük takımlara örnek olsun.
    Cevapla
  • Tarık 7 yıl önce Şikayet Et
    35 ilk veteranlara para akıtan sözde büyük kulüplere ders olsun bu.memelektn paralarını emekli sporculara düşünmeden veren zihniyet o paraların onda biriyle onlarca gencimize yatırım yapsa hem kendileri hem ülkemiz kazanırdı.onun için kulüplerin artık mali yapıları daha sıkı denetlenip altyapıya yatırım yapmaya mecbur bırakılmalarının zamanı geldi.
    Cevapla
  • Anadolu 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum ayrica yabanci futbolcu tamamen yasaklansin hiçbir faydasi yok yoneticiler takimlari batiriyorlar transferler hep uckagit
    Cevapla