Hakan'dan alkışlık hareket! 4 aylık...

Bayer Leverkusen, FIFA'dan 4 aylık ceza alan Hakan Çalhanoğlu'nun bu süre içerisindeki alacağından feragat ettiğini açıkladı.

Hakan'dan alkışlık hareket! 4 aylık...
Hakan'dan alkışlık hareket! 4 aylık...
GİRİŞ 07.02.2017 17:02 GÜNCELLEME 07.02.2017 17:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kulübün resmi sitesine konuşan Hakan Çalhanoğlu; "Aldığım ceza ile Leverkusen'in bir ilgisi yok. Bu yüzden kulübümün etkilenmesini istemem. 4 aylık süre içerisindeki maaşımdan ve primlerinden feragat ettiğimi kulübüme bildirdim." sözlerini kullandı.

Konuyla ilgili bir açıklama da Leverkusen'den geldi. Hakan Çalhanoğlu'nun a takımla çalışmalarını sürdüreceğinin belirtildiği açıklamada Hakan'ın formunu koruması için kulübün yapması gerekeni sonuna kadar yapacağı vurgulandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • Kayseri 7 yıl önce Şikayet Et
    Ts adam görsün
    Cevapla
  • milli 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanlardan once davranms peki soruyorum hakan trabzonun parasnı niye aldn imza attn sonra vazgectin de niye parayı geri vermedin buyugune kucugune baklmaz bu isin ulkendeki bi takma bunu yaparsan uefa seni men eder degdimi bu kariyere bu damga itiraz bile etmedin biliyon hatanı tutup milli takmdan ve trabzondan ozur dile
    Cevapla
  • Barbar 7 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Almanlar karşılıksız para koklatacaklar Hakan’a. Erken davranarak olası bir sıkıntıya engel olmuş o kadar.
    Cevapla
  • Cemil 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence kusura bakmasın hiçde alkışlık hareket değil. Trabzondan aldığın parayı niye iade etmedin. Hem trabzonla anlaş parasını al, sonra başka takıma git.
    Cevapla