Hakan Çalhanoğlu'na bir şok daha!

FIFA ve CAS'tan 4 ay men cezası alan Hakan Çalhanoğlu'nun kulübü Bayer Leverkusen, milli yıldızın 4 aylık ücretini kesmeyi masaya yatıracak.

Hakan Çalhanoğlu'na bir şok daha!
Hakan Çalhanoğlu'na bir şok daha!
GİRİŞ 05.02.2017 17:10 GÜNCELLEME 05.02.2017 17:13
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Bayer  Leverkusen'in sportif direktörü Rudi Völler, Hakan Çalhanoğlu'na verilen dört ay futboldan men cezasıyla ilgili sert eleştirilerde bulundu. CAS'ın almış olduğu kararın ardından Türkiye'den yükselen seslere karşı öfkeli bir tutum takındı.

Völler, "Türkiye'den ve Trabzonspor cephesinden bu konuyla ilgili ikiyüzlü tepkiler geliyor. Böyle acı bir durum olmasaydı bunlara gülünürdü. Türkiye sözleşmeler ve maaş ile ilgili anlaşmalara sıklıkla riayet edilmeyen bir ülke" dedi. 

Kritik toplantı! Çalhanoğlu'nun maaşı kesilebilir 

Bayer Leverkusen yöneticileri, Hakan Çalhanoğlu'nun durumunu görüşmek üzere pazartesi günü özel bir toplantı yapacak. Kulüp başkanı Michael Schade konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Cevaplandırmamız gereken bir çok konu var. Antrenmanlar ne olacak? Kendisine ödediğimiz maaş ne olacak? Tüm taraflarla birlikte bu konuları masaya yatıracağız. Kulüp avukatları da orada olacak" diye konuştu.

'Doğru bir karar değil'

Alman spor hukuku avukatı Christoph Schickhardt ise futbolcuya verilen ceza ile ilgili FIFA'ya eleştirilerde bulundu, kararı doğru bulmadığını söyledi. Konuyla ilgili tek sorumlunun Trabzonspor olduğunu iddia eden Schickhardt şunları söyledi:

"Kararı okudum. Sorumlu olan Türk kulübüdür. 17 yaşındaki bir futbolcuya kontrat imzalatmıştır. Karlsruher'i bilgilendirmeden oyuncuyla görüşmemeleri gerekirdi. FIFA'nın erken yaştaki oyuncuların kontrat imzalamalarıyla ilgili yönetmelikleri göz önünde bulundurulduğunda, bu durum genç futbolcu ve temsilcilerine örnek olmalı."

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 14
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    böyle cezalarda parayı kesse bile sigorta yada cezayı veren ödemeli yazık az para alıyorlar :)
    Cevapla
  • Berk 7 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Trabzon'a kzıyor.... Bir gram ar namus haysiyet taşıyan adam şunu bilir: Sen bi imza atıp 100.000 euroyu aldıysan buna uyacaksın.... Diyelim ki uymadın PARAYI İADE neden etmedin ? şunu anlamayan adamlar kalkmış yorum yapıyor. Hakan resmen kalkmış 100 bın euroluk kaptı kaçtı yapmış.Birde utanmaz arlanmaz insanlar ona avukatlık yapmauya çalışıyopr! Arkadaş siz neyin düşüncesindesiniz? Adam parayı alıp geri vermedi var mı bunun ötesi? Tabiki hakkını arayacak her kulüp! İlla hakkını aramak için takımın adı FB GS BJK mi olmalı ? NEdir bu ir anadolu kulbu hakkını aramış bu kadar zorunuza gitmemesi lazım ! Ya algılamanız bozuk ya da art nıyetlisiniz!
    Cevapla
  • a.cola 7 yıl önce Şikayet Et
    yazik yazik biraz milli olun
    Cevapla
  • Zeki 7 yıl önce Şikayet Et
    Neymis 17 yasinda daha cocukmus...imza atip parayi alip kacmasini biliyor ama..Birisi sizden birak 100 bin euro..100 lira bile dolandirsa zorunuza gitmezmi..100 bin euro bugun 400 bin ytl eder.....ve kac sene once olmus olay bu..ne yani milli forma giyiyor diye onune secdemi edelim..TFF ile Terim genclere firsat verse Turkiyede ne yildizlar cikar..
    Cevapla
  • Göktürk 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu trabzonsporlular adam olmaz fesat işler peşindeler yazıklar olsun. TS hakkını arıyormuş güldürmeyin lan adamı! Aciz bir kulübün aciz taraftarları. Gidin mafyacılık oynayın sporu bırakın dürüst insanlar yapsın. 17 yaşında çocuğa imza attırıyorsunuz çek-senet mafyasımısınız siz. Adam olun akıllı durun.
    Cevapla
  • Ayhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Babasi imzalamis zaten. 17 yasinda daha resit degil. TS tabiki hakkini ariyor. Sen bana bi 100 000 dolar borc versene :)
    Cevapla
  • Berk 7 yıl önce Şikayet Et
    kesin fenerli... Aciz kulp dedğin kardeşim burak umut selçuk gökdenız fatıh tekke hami ünal şenol güneş... say say bitmeyecek dev isimler yetiştirmiş bir kulup ELEŞTİR ama gerçekler üzerinden eleştir! Bu ne sacma bır zıhnıyet. !0 li ra para üstünü bırakıuyon mu alışverişte sen?azcık vicdanlı yorum yaz! Trabzon Tarihini okumaya senın haftalık mesayin yetmez.
    Cevapla
  • Zeki 7 yıl önce Şikayet Et
    Kes la..sen kimsin ve kimi tehdit ediyon..17 yasinda cocukmus...Dolandirmasini iyi biliyor..parayi alip kacmasini beceriyor..umarim 1 milyon euro luk tazminatida oder.
    Cevapla
  • Ts61 7 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeden sallama. Hak aramak suç mu oldu. Bu 5 yıllık bi dava. Hakan istese konu bu hale gelmezdi.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    imza atmışsan uyacaksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle