Leverkusen'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması

Hakan Çalhanoğlu'nun CAS tarafından 4 ay futboldan men edilmesi sonrası kulübün sportif direktörü Rudi Völler açıklamalarda bulundu.

Leverkusen'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması
Leverkusen'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması
GİRİŞ 02.02.2017 22:37 GÜNCELLEME 02.02.2017 22:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bundesliga ekiplerinden Bayern Leverkusen forması giyen Hakan Çalhanoğlu'nun CAS tarafından 4 ay futboldan men edilmesi sonrası kulübün sportif direktörü Rudi Völler açıklamalarda bulundu.

Bu durumun takım için ağır bir darbe olduğunu belirtten Völler, "Bu karar, Hakan ve bizim için ağır bir darbe. Bayer Leverkusen, 2011 yılında gerçekleşen olayla hiçbir ilgisi olmamasına rağmen ağır bir şekilde cezalandırılıyor. Sezonun uzun bir döneminde çok önemli bir oyuncumuz, takımdan eksik olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Hakan Çalhanoğlu, 2014'te Hamburg'dan 14,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Bayer Leverkusen'e transfer olmuştu. Bu sezon iyi bir performans yakalayan Hakan, Bundesliga'da forma giydiği 15 maçta 6 gol attı.

YORUMLAR 1
  • Tsli 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakan kendine etti. Daha hakanın cadı duyulmadan milli takım yükselmeden ts nin parasını alıyon imza atıyon. Ödrmiyorsun. Haketti. 4 ay bile az. Ne kadar iyi topcu olsada adam olmak zor. Şimdi o cüzi para yüzünden kendini yaktı. Bu kararda türk takımlarına emsal olur. Her anlaşmada klübe fifadan yazı yollatan topcu lar olurdu. Hak demekki 6 sene sonra yerini buldu
    Cevapla