Arda canlı yayında açıkladı! '33 yaşına kadar...'

Barcelona'da oynayan milli oyuncumuz Arda Turan transfer açıklamalarında bulundu.

Arda canlı yayında açıkladı! '33 yaşına kadar...'
Arda canlı yayında açıkladı! '33 yaşına kadar...'
GİRİŞ 21.01.2017 10:05 GÜNCELLEME 21.01.2017 10:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Barcelona'da oynayan milli oyuncumuz Arda Turan beIN SPORTS'ta yayınlanan Depar programına bağlandı ve önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu transferi ve takımdaki geleceği hakkında ilk kez konuştu.

'ÜLKEMİN İNSANI İÇİN BURADAYIM'

"Ben sadece kendim için değil, ülkemin insanı için de buradayım. İleride pişman olmayacağım bir şey yapmamak için elimden geleni yapıyorum.Ben açıkçası o kadarda yedek kaldığımı düşünmüyorum. Şartlar gereği dünyanın en iyi takımındayız. Pozisyon gereği herkes yeteri kadar forma şansı buluyor. Ben de bu takımın önemli bir parçası olmaya çalışıyorum. Bunu da başardığımı düşünüyorum."

'33 YAŞINA KADAR KONTRATIM VAR'

"Çok mutluyum. 33 yaşına kadar kontratım var. Eğer kariyer devam ederse öteki etkenler arkadan gelecektir. Kontratımı burada tamamlamak istiyorum. 

Kısmet olursa kariyerimi burada bitirmek isterim. İzin zamanlarımda her zaman ülkeme gelip iyi şeyler yapmak istiyorum. All Star önemli bir organizasyondu ve biz hiç nedeninin sorgulamadan o yüzden oradaydık.

YORUMLAR 2
  • noname 7 yıl önce Şikayet Et
    ya arda yı severiz de. ülkenin insanı için burdayım derken. milyarlar kazanıyosun zaten kendin için ordasın. ülkene ne faydan olabilir ki. Barcelona da top koşturmakla yozgatta top koşturmak arasında farkı ne. Barselona da tıbbi bir icatla uğraşsan ya da atomu parçalasab anlarız da 90 dk yorulacaksın ve para kazanacaksın diye Türk insan ını niye alet ediyon. tamam senin futbolunla övünüyoruz ama bunlar yanlış sözler Arda.
    Cevapla
  • isimsize 7 yıl önce Şikayet Et
    sana yaziklar olsun , arda kardesimiz kendi alaninda dünyanin en iyi takiminda oynuyor , türkiyeyi dalinda en güzel sekilde temsil ediyor , sen ne yapiyorsun onu söyle ???
    Cevapla