Chelsea'de kadro dışı! Conte ile tartışınca...

Premier Lig lideri Chelsea'de teknik direktör Antonio Conte ile tartışan Diego Costa, yarın oynayacakları Leicester City maçının kadrosunda yer almadı.

Chelsea'de kadro dışı! Conte ile tartışınca...
Chelsea'de kadro dışı! Conte ile tartışınca...
GİRİŞ 13.01.2017 23:36 GÜNCELLEME 13.01.2017 23:36

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, önce antrenörü ardından da İtalyan teknik adam Conte ile sakatlığı konusunda ters düşen 28 yaşındaki İspanyol golcünün hafta boyunca antrenmanlara çıkmadığı ve lig maçı için bugün Leicester kentine giden kafilede yer almadığı kaydedildi. 

Diego Costa'nın belindeki rahatsızlığı nedeniyle kendisini iyi hissetmediği ancak 47 yaşındaki teknik adamın İspanyol golcünün ikna edemediği Chelsea sağlık ekibinin arkasında durduğu öne sürüldü. 

İngiliz basını, Chelsea'nin Çin'den gelen transfer teklifi sebebiyle takımdan ayrılmak istediği ve bu yüzden takım için sorunlar çıkardığını yazdı.

Bu sezon Chelsea formasıyla 14 gol atan, 5 asist veren Costa'ya Çin'den yıllık 30 milyon sterlinlik transfer teklifi geldiği, kulübün Rus sahibi Roman Abramovich'in ise yıldız futbolcuyu satmaya sıcak bakmadığı basına yansıdı. 

KAYNAK: AA