Şaşırtan açıklama! Messi bu sözlere ne diyecek?

Barcelona yöneticilerinden Pere Gratacos, Lionel Messi'nin, Andres Iniesta, Gerard Pique, Luis Suarez, ve Neymar gibi oyuncular sayesinde bu denli iyi olduğunu söyledi.

Şaşırtan açıklama! Messi bu sözlere ne diyecek?
Şaşırtan açıklama! Messi bu sözlere ne diyecek?
GİRİŞ 13.01.2017 17:16 GÜNCELLEME 14.01.2017 00:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Birçok futbol yorumcusu tarafından dünya tarihinin en iyi oyuncusu olarak gösterilen ve kariyeri boyunca beş Ballon d'Or kazanan Messi'nin Barça'daki geleceği son dönemlerde tartışma konusu haline geldi. Katalan ekibi, Arjantinli süper yıldızla henüz yeni kontrat konusunda anlaşma sağlayamadı.

Gratacos'un bu yorumu, sözleşme görüşmelerini kolaylaştıracağa benzemiyor.

Kral Kupası çeyrek final kurasının ardından basın mensuplarının Messi'nin durumuyla ilgili sorularını yanıtlayan Gratacos, "Barcelona sadece Messi yüzünden buralarda değil. O çok önemli bir oyuncu ama bizim başarımız takıma ait bir başarı. Neymar, Suarez, Iniesta, Pique ve diğerleri olmadan Messi bu kadar iyi bir oyuncu olamazdı." şeklinde konuştu.

Bir kulüp yöneticisinin Messi'nin değerini küçümseyen ifadeler kullanması Barcelona taraftarlarında büyük şaşkınlık yaratmış durumda.

Barcelona tarihinin en golcü oyuncusu Lionel Messi'nin Katalan deviyle mevcut sözleşmesi Haziran 2018'de sona erecek.

YORUMLAR 3
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlarının illa ki olumlu katkısı olacak. ama messi dünya futbolunun başına gelmiş en iyi şey.
    Cevapla
  • Mavera 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylemiş, iyi oyuncu olabilir. Bir Maradona değil. Arjantin milli takımında fos çıktı. Sıradan bir oyuncu durumuna düştü.
    Cevapla
  • ramazan 7 yıl önce Şikayet Et
    e doğru guiza vardı gol kralı. fenerbahçede ne oldu brezilya çetesi adamı rezil etti.sahanın istediğiniz yerine pet şişe dikin istediğniz yerden topa vurup pet şişeyi devirecek kabiliyetteki alex ne hikmetse guizanın ya çok önüne ya arkasına pas atıyordu bunu türkiyede hemen hemen kimse farketmedi aykut kocaman fark etti dağıttı brezilya çetesini
    Cevapla