Samir Nasri futboldan men edilebilir!

Sevilla'nın Fransız yıldızı Samir Nasri, uyuşturucu soruşturmasına girdi. Nasri'nin kanında uyuşturucu bulunması halinde yıldız futbolcu, 4 yıl futboldan men cezası alabilir.

Samir Nasri futboldan men edilebilir!
Samir Nasri futboldan men edilebilir!
GİRİŞ 06.01.2017 12:45 GÜNCELLEME 06.01.2017 12:45

Samir Nasri için sıkıntılı günler kapıda... Sevilla'da futbol hayatına devam eden Samir Nasri, İspanya'da anti-doping soruşturmasına girdi. Nasri'nin geçtiğimiz günlerde gittiği 'Drip Doctors' adlı terapi kliniğinin, Fransız yıldızın başına iş açabileceği belirtiliyor. Kliniğin, uyuşturucu tedavileri yaptığı ve bu yüzden de İspanya anti-doping ajansının, Nasri'yi araştırdığı iddia ediliyor.

Kliniğin web sitesinde kullanılan ilaçlarda ''Bağışıklık sisteminizi güçlendirir'' vurgusu yapılırken, bir litre hidrat içerdiği ortaya çıktı. Uluslararası doping ajansı WADA'ya göre, sporcular belli bir limitten fazla hidrat kullanamıyor.

Nasri, soruşturma altında Sevilla'nın Leicester City ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçlarında forma giyebilecek. Ancak, Samir Nasri'nin kanında WADA'nın kurallarına aykırı bir değer çıkması halinde, yıldız futbolcu 4 yıl futboldan men edilecek.

KAYNAK: SPORX